Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.363
Bruma’nın 12’ye satılması büyük skandaldı. Bence 15’e satıp 3’ü cebe atmıştır şerefsiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eli boşluk alicigimHayvan gibi bir adam . Yaw bir de merak ettiğim bu millet her futbolcuyu tanıyor. Ya muhteşem diyor ya çöp. Arkadaş herkes watford, inter , stoke vs 24 saat bunları mi izliyor anlamadım ki . Çok cahil hissettim kendimi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayvan gibi bir adam . Yaw bir de merak ettiğim bu millet her futbolcuyu tanıyor. Ya muhteşem diyor ya çöp. Arkadaş herkes watford, inter , stoke vs 24 saat bunları mi izliyor anlamadım ki . Çok cahil hissettim kendimi
Hayvan gibi bir adam . Yaw bir de merak ettiğim bu millet her futbolcuyu tanıyor. Ya muhteşem diyor ya çöp. Arkadaş herkes watford, inter , stoke vs 24 saat bunları mi izliyor anlamadım ki . Çok cahil hissettim kendimi
hoca cidden ortasaha istemiyor olabilirmi ? isim dahi gecmiyor
Dediğin gibi bundan kaynaklı olabilirIddiayi severim
Okaka ağır bi adam gomis varken gereksiz illa forvet alacaklarsa hızlı bi adam alsınlar
Büyuk maclarda patates olur bu kadro.Muslera
Mariano - Maicon - Denayer - Nagatomo
Feghouli - Fernando - Belhanda - Rodrigues
Okaka - Gomis
:distant:
Valla hayretle bakıyorum . Ben 8 9 dünyanın tanıdığı kulüpler dışında kimseye bakmam ve tanımam da . Oyun ve iddia oynamaktan geliyor bu bilgiler ya da çoğu atıyormenejer oyunlarını unutma üstat.
Muslera
Mariano - Maicon - Denayer - Nagatomo
Feghouli - Fernando - Belhanda - Rodrigues
Okaka - Gomis
:distant:
Okaka hafifden hizli ve top tuta bilen Target Man degilmi? Bize öyle biri lazim mi? Onu alacaklarina gidip bir orta saha oyuncusu getirsinler.