Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando nun oyun zekasi oyun vizyonu gercekten cok yüksek seviyede. Hicbir takimda siritmaz istedigin her takima koy cuk diye oturur.

Çok bekledik...

Yuto+Nagatomo+Japan+v+Saudi+Arabia+2018+FIFA+lmhF9d9KWxKl.jpg

Orada yanlış yaptık işte beklemesek de en kötü bu gelirdi :/

Euro çok arttı maalesef şampiyon olunca o kadar para gelmiyor. Maksimum gelecek para 160 milyon TL falan. O da 36 milyon Euro eder. Ancak maaşları fazla veriyoruz bu doğru. Maaşları hak ettiği kadar versek yönetilmeyecek bir durum yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her Süper Lig kulübü katılım payı olarak yaklaşık 24 milyon 500 bin Dolar alacak. Performans payı da galibiyet başına 650 bin, beraberlik başına 325 bin Dolar olacak. 24 galibiyet, 6 beraberlikle şampiyon olan takımın payı 17 milyon 550 bin Dolar olacak.

Geçmiş şampiyonluklar payı, her şampiyonluğa 835 bin Dolar’dan Galatasaray için 16 milyon 700 bin, Fenerbahçe için 15 milyon 865 bin, Beşiktaş için 11 milyon 690 bin, Trabzonspor için 5 milyon ve Bursaspor için de 835 bin Dolar olacak.

Sıralama ödülü payı ise toplam 39 milyon 600 bin Dolar. Buradan şampiyon 13 milyon 200 bin, ikinci 10 milyon 560 bin, üçüncü 7 milyon 920 bin, dördüncü 5 milyon 280 bin, beşinci de 2 milyon 640 bin Dolar alacak.

Özetle üç büyüklerden birinin 78 puanla şampiyonluğunun naklen yayın geliri karşılığı 70 milyon Dolar civarında. Geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş, 96 milyon TL yayın geliri elde etmişti.

Bu sene sampiyon olan para basacak o yuzden cok kritik virajdayiz cok. Sadece sanpiyonluk 30 100 milyon dolar civari bir rakam +stat isim sponsorlugu 10 milyon dolar gogus 3.5 milyon dolar + s.ligine gitceksin yeni sponsor bu +3 milyon en az.

Kafadan 120 milyon dolar ile 2018-2019a basliyorsun. Uzerine stat geliri var azimsamamak gerekir dogru yapilanma ile 200 milyon dolar/euro herneyse o seviyeye cikarma imkanin var. Uzakdogu turneleri var japonyayla anlasma yapan yoneticilerin var vizyonu genis yoneticilerin var.
En gec gelecek sene sampiyon olursan gelirini 200 milyon euro civarina cikarmamak icin bir nedenin yok.

Buyuk yaris icindeyiz aklini kullanan cok kazanacak.

Fernando kazandigimiz hemen hemen her maçin Gizli kahramanidir.

Bir maç boyunca birtek Fernando yu izle cözersin
Insanın eski aşkı muazzam olunca yerine hickimse tatmin etmiyor
Baskıda dağılıyor fernando bjk karabük trabzon maçları
Ters topları yok gibi kısa ve yanina oynuyor
Taktık disiplini benim için yeterli değil öyle aman aman isirmiyorda

abv juve

İnomoto mu İnamato mu biri vardı bizde capon. N'oldu acaba ona, topçu filan değildi diye hatırlıyorum umarım capon mafyasına filan katılmıştır.

EN SON asistini 2013de yapmış.
1500 dakikadır skora bir katkısı bulunmamaktadır.
:)

buna çok takılmamak lazım mariano geçen seneyi 2 asistle tamamlamış bizde ilk yarıda 1 gol 2 asist yapmış bu da çok içaçıcı değil ama marianoyu beğenmeyen taraftar yoktur sanırım..Benzer şekilde tolga kariyerinde attığı golün 2 katını ilk yarıda attı o kadar maç kaçırmasına rağmen..Avrupanın vasat oyuncuları bizde ekstra performans gösterebiliyor istatistikleri önemli değil..

Bu nasıl bir haber şaka mı la

2d9a161ed5766930f156a0e911e3b840.png

ff08b4120b541a670c537360d601fc73.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Insanın eski aşkı muazzam olunca yerine hickimse tatmin etmiyor
Baskıda dağılıyor fernando bjk karabük trabzon maçları
Ters topları yok gibi kısa ve yanina oynuyor
Taktık disiplini benim için yeterli değil öyle aman aman isirmiyorda

abv juve

Özellikle bjk macinda Tudorun talimati ile takim atak yapmayi düsünmedigi icin o anda gözüne öyle gelmis olabilir. Geri kalan maclarda 4-5 pas hatasi disinda görevini cok güzel yerine getirdigini düsünüyorum. Zaten bir DOS'un görevi issirmak degildir bu B2B nin isidir. Ndiayenin yaptigi gibi.

Her Süper Lig kulübü katılım payı olarak yaklaşık 24 milyon 500 bin Dolar alacak. Performans payı da galibiyet başına 650 bin, beraberlik başına 325 bin Dolar olacak. 24 galibiyet, 6 beraberlikle şampiyon olan takımın payı 17 milyon 550 bin Dolar olacak.

Geçmiş şampiyonluklar payı, her şampiyonluğa 835 bin Dolar’dan Galatasaray için 16 milyon 700 bin, Fenerbahçe için 15 milyon 865 bin, Beşiktaş için 11 milyon 690 bin, Trabzonspor için 5 milyon ve Bursaspor için de 835 bin Dolar olacak.

Sıralama ödülü payı ise toplam 39 milyon 600 bin Dolar. Buradan şampiyon 13 milyon 200 bin, ikinci 10 milyon 560 bin, üçüncü 7 milyon 920 bin, dördüncü 5 milyon 280 bin, beşinci de 2 milyon 640 bin Dolar alacak.

Özetle üç büyüklerden birinin 78 puanla şampiyonluğunun naklen yayın geliri karşılığı 70 milyon Dolar civarında. Geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş, 96 milyon TL yayın geliri elde etmişti.

Bu sene sampiyon olan para basacak o yuzden cok kritik virajdayiz cok. Sadece sanpiyonluk 30 100 milyon dolar civari bir rakam +stat isim sponsorlugu 10 milyon dolar gogus 3.5 milyon dolar + s.ligine gitceksin yeni sponsor bu +3 milyon en az.

Kafadan 120 milyon dolar ile 2018-2019a basliyorsun. Uzerine stat geliri var azimsamamak gerekir dogru yapilanma ile 200 milyon dolar/euro herneyse o seviyeye cikarma imkanin var. Uzakdogu turneleri var japonyayla anlasma yapan yoneticilerin var vizyonu genis yoneticilerin var.
En gec gelecek sene sampiyon olursan gelirini 200 milyon euro civarina cikarmamak icin bir nedenin yok.

Buyuk yaris icindeyiz aklini kullanan cok kazanacak.

Başarı bedellerinin hiçbirisi Dolar olarak ödenmiyor. Hepsi TL maalesef. Okuduğun kaynakta belki o günkü kurdan dönüp bu dolar bedeli elde etmiş olabilirler ama şu anda çok daha düşük bu dolar karşılığı. Eğer ben yanlış biliyorsam da kaynağı varsa paylaşır mısın? Öğrenmek istiyorum ben de.

Örnek olarak geçmiş şampiyonluklar başına 2.700.000 TL , bu sene şampiyon olan takımın ise 27 milyon TL alacağını hatırlıyorum.

Şayet rakamlar bu noktalarda olsa iyi takım kurmak ve bu parayı iyi yönetip kara geçmek çok zor bir şey değil. (Yiyici kitle olmadığı sürece)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt