- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
sakoyla ozan ne alaka yaw....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl bir haber şaka mı la
![]()
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Berat çoktan yola çıkmıştırevet saat 11 oldu yavaş yavaş atatürk havalimanında toplanalım.
Nasıl dos un işi değildir ısırmak yakaladimi paramparça edecek sadece oyun kurucu modeli ile sırıtırsın bu pas kalitesi ile sadece yana yakina pasla yapilan istatistik bana gerçekçi gelmiyorÖzellikle bjk macinda Tudorun talimati ile takim atak yapmayi düsünmedigi icin o anda gözüne öyle gelmis olabilir. Geri kalan maclarda 4-5 pas hatasi disinda görevini cok güzel yerine getirdigini düsünüyorum. Zaten bir DOS'un görevi issirmak degildir bu B2B nin isidir. Ndiayenin yaptigi gibi.
İki ayağını da kullanıyor
Bu nasıl bir haber şaka mı la
![]()
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
o işi genelde ndiaye yapıyordu ya, fernando'nun görevi farklıydı. kapasitesini ele alırsak bu ligde rahatlikla yapabilir çoğu rolü, fernando için basitNasıl dos un işi değildir ısırmak yakaladimi paramparça edecek sadece oyun kurucu modeli ile sırıtırsın bu pas kalitesi ile sadece yana yakina pasla yapilan istatistik bana gerçekçi gelmiyor
abv juve
Isirmayacaksa dosla oynamaya gerek yok ayagi ıyi iki b2b korum alan daraltarak pas bağlantılarını kesip defansif olarak görevi yerine getiririm takım adınao işi genelde ndiaye yapıyordu ya, fernando'nun görevi farklıydı. kapasitesini ele alırsak bu ligde rahatlikla yapabilir çoğu rolü, fernando için basit
Nasıl dos un işi değildir ısırmak yakaladimi paramparça edecek sadece oyun kurucu modeli ile sırıtırsın bu pas kalitesi ile sadece yana yakina pasla yapilan istatistik bana gerçekçi gelmiyor
abv juve
ndiaye gitti şimdi artık daha fazla görürüz ısırma eylemleriniIsirmayacaksa dosla oynamaya gerek yok ayagi ıyi iki b2b korum alan daraltarak pas bağlantılarını kesip defansif olarak görevi yerine getiririm takım adına
Mesela şenol güneşin trabzonu colman selçuk ikilisi bursa keza öyle bunlar muazzam oynuyordu
abv juve