Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl bir haber şaka mı la

2d9a161ed5766930f156a0e911e3b840.png

ff08b4120b541a670c537360d601fc73.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bence araya giren sakatlık değil ozanın göbeğidir:)

Özellikle bjk macinda Tudorun talimati ile takim atak yapmayi düsünmedigi icin o anda gözüne öyle gelmis olabilir. Geri kalan maclarda 4-5 pas hatasi disinda görevini cok güzel yerine getirdigini düsünüyorum. Zaten bir DOS'un görevi issirmak degildir bu B2B nin isidir. Ndiayenin yaptigi gibi.
Nasıl dos un işi değildir ısırmak yakaladimi paramparça edecek sadece oyun kurucu modeli ile sırıtırsın bu pas kalitesi ile sadece yana yakina pasla yapilan istatistik bana gerçekçi gelmiyor

abv juve

Nasıl dos un işi değildir ısırmak yakaladimi paramparça edecek sadece oyun kurucu modeli ile sırıtırsın bu pas kalitesi ile sadece yana yakina pasla yapilan istatistik bana gerçekçi gelmiyor

abv juve
o işi genelde ndiaye yapıyordu ya, fernando'nun görevi farklıydı. kapasitesini ele alırsak bu ligde rahatlikla yapabilir çoğu rolü, fernando için basit

Bienvenudo Yuto ! Diyeceğimiz günün ilk çeyreğinden selam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

..
3b95fd255931d1f631df5c1b774ad124.gif

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o işi genelde ndiaye yapıyordu ya, fernando'nun görevi farklıydı. kapasitesini ele alırsak bu ligde rahatlikla yapabilir çoğu rolü, fernando için basit
Isirmayacaksa dosla oynamaya gerek yok ayagi ıyi iki b2b korum alan daraltarak pas bağlantılarını kesip defansif olarak görevi yerine getiririm takım adına
Mesela şenol güneşin trabzonu colman selçuk ikilisi bursa keza öyle bunlar muazzam oynuyordu

abv juve

abv juve

Tudor denilen gerizekali Fernandoyu neredeyse stoper olarak oynatiyordu. Habire arkaya gömdü. Bir iki mac haric, ordada 1 gol atti+ muazzam paslar atip durdu.
Terim ile daha önde basip, Fernandonun bu takimin acik ara en iyi oyuncusu oldugunu sen bile kabul edeceksindir

Isirmayacaksa dosla oynamaya gerek yok ayagi ıyi iki b2b korum alan daraltarak pas bağlantılarını kesip defansif olarak görevi yerine getiririm takım adına
Mesela şenol güneşin trabzonu colman selçuk ikilisi bursa keza öyle bunlar muazzam oynuyordu

abv juve
ndiaye gitti şimdi artık daha fazla görürüz ısırma eylemlerini :D

Bugün avrupadaki bütün kulüpler kevin costner ın oynadığı draft day filmi gibidir son anda kimi alsak diye hesap kitap yapıyorlardır. benim tahminim bir bomba transfer patlayabilir avrupada golcü sirkülasyonu olabilir aubameyang arsenal giroud chelsea batshuayi dortmund diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt