Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Keske bir b2b alinsaydi... kaldik yine Selcuk ve Tolga'ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne yapsın kulüp ceza yemek için doğru mu desin yaniBurak Elmas çömezi daha bugün Erhan Telli'nin yazdığı 12 milyon haberini twitterda beğendi, gözümle gördüm ama sonra sermaye arttırımı ve ceza için yalanla kulüp olarak. Ya siz komedisisiniz vallahi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben yalanlaması demiyorum, Burak adlı çömezin sacmaligini diyorum. Demezler mi sen o haberi niye beğendin 12 milyon doğru o zamanabi adamlar ne yapsın göz göre göre kulübü ateşe mi atsın...
Ben yalanlaması demiyorum, Burak adlı çömezin sacmaligini diyorum. Demezler mi sen o haberi niye beğendin 12 milyon doğru o zaman
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mehmet Demirkol: "Tudor'un oyunu olsaydı Ndiaye'nin yeri dolmazdı, çökerdi o sistem. Ama Fatih Terim'in oyununda Ndiaye'nin rolü o kadar büyük değil." (NTV Spor)
abv juve
Buda olmadi en iyisi bütün ödemelere taraftara açsınlar okusunndiayenin osmanlıdan transferinde ödenen fazla paraları inkar ediyor kulüp spk dan yanlış beyan için ceza yememek için. dursunun pisliği başımıza iş açmasın diye açıklama yapmışlar
Evet, şimdi oldu. Bu resim ile Ndiaye'yi bedavaya aldığımızı görmüş olduk böylece. Hatta biraz da hayal kuralım, Ndiaye'nin bonservisini çoktan tamamen ödemiştir eski Başkanımız. Bir insan çok basit bir hesaba rağmen neden bu resmi mention atar? Üstelik bu bonservis yüksek olmasına rağmen, Galatasarayın bu oyuncunun alım ve satımından kazandığı paranın iddialara göre beş milyon civarı olmasına rağmen? Dur cevabını okur gibiyim, benim dediğim ile ne alakası var, bonservis bir rekor diyorum minvalinde bir şeyler. Dur ona da cevap vereyim, bana ne? Galatasarayın alt yapısından çıkmış birini bu fiyata sat veya 1-2 milyona aldığın adamı bu fiyata sat, işte o zaman Galatasaray sağlam para kazanmış olur.
Aydın, tamamen Galatasarayın menfaati ile ilgili yapmış olduğum basit bir hesabı bile anlamıyor isen bu senin sorunun yahu, bu gibi her Galatasaray taraftarının bildiği rakamlar ile beni neden rahatsız ediyorsun? Lütfen bir daha ki sefere eline boş bir kola şişesi al ve bunları o kola şişesinin içine konuş.
Mehmet Demirkol: "Tudor'un oyunu olsaydı Ndiaye'nin yeri dolmazdı, çökerdi o sistem. Ama Fatih Terim'in oyununda Ndiaye'nin rolü o kadar büyük değil." (NTV Spor)
abv juve