Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske bir b2b alinsaydi... kaldik yine Selcuk ve Tolga'ya.

Kale Uruguay

Sol taraf Japon + Yeşil burun Adaları

Sağ taraf Brezilya+Cezayir

Stoperler Belçika + Brezilya

Orta alan Brezilya+Hollanda+Fas

İleri uç ise Fransa

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Demirkol: "Tudor'un oyunu olsaydı Ndiaye'nin yeri dolmazdı, çökerdi o sistem. Ama Fatih Terim'in oyununda Ndiaye'nin rolü o kadar büyük değil." (NTV Spor)

abv juve

Ozan Puki araştırılmış herhangi sıkıntı yokmuş transferde
ab0a9b513c2499f1fb6b7cd20986c015.jpg

abv juve

ndiayenin osmanlıdan transferinde ödenen fazla paraları inkar ediyor kulüp spk dan yanlış beyan için ceza yememek için. dursunun pisliği başımıza iş açmasın diye açıklama yapmışlar
Buda olmadi en iyisi bütün ödemelere taraftara açsınlar okusun
Dostmusunuz düşman mı belli degil

abv juve

Evet, şimdi oldu. Bu resim ile Ndiaye'yi bedavaya aldığımızı görmüş olduk böylece. Hatta biraz da hayal kuralım, Ndiaye'nin bonservisini çoktan tamamen ödemiştir eski Başkanımız. Bir insan çok basit bir hesaba rağmen neden bu resmi mention atar? Üstelik bu bonservis yüksek olmasına rağmen, Galatasarayın bu oyuncunun alım ve satımından kazandığı paranın iddialara göre beş milyon civarı olmasına rağmen? Dur cevabını okur gibiyim, benim dediğim ile ne alakası var, bonservis bir rekor diyorum minvalinde bir şeyler. Dur ona da cevap vereyim, bana ne? Galatasarayın alt yapısından çıkmış birini bu fiyata sat veya 1-2 milyona aldığın adamı bu fiyata sat, işte o zaman Galatasaray sağlam para kazanmış olur.

Aydın, tamamen Galatasarayın menfaati ile ilgili yapmış olduğum basit bir hesabı bile anlamıyor isen bu senin sorunun yahu, bu gibi her Galatasaray taraftarının bildiği rakamlar ile beni neden rahatsız ediyorsun? Lütfen bir daha ki sefere eline boş bir kola şişesi al ve bunları o kola şişesinin içine konuş.

Çirkefleşmeye gerek yok Ndiaye'nin seni neden bu kadar gerdiğini anlamış değilim

Galatasaray menfaatlari diyorsun sonrada gazetede çıkan haberi yüzde yüz doğruymuş gibi yorumluyorsun :D Senin menfaat felan düşündüğün yok Sen ve Can haksız olduğunuzu kabul etmemek için kar elde etmiyoruz olayına giriyorsunuz o yüzden bu kadar takılıyorum size

Melo'dan sürekli Japonca tweet atan takım arkadaşı Yuto Nagatomo'ya; "İtalyanca konuş g*t"
880fd066f21976cde75b51127ace8893.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nagatomoya dilim dönmüyor otomatikman nagsmoto diyorum çok ilginc

nagatomo her ne yapsa yapsın Latov kadar kötü olmayacağını düşünüyorum.
sene sonu Asamoah gelecekse 6 ay gayette idare eder bir oyuncu.

Gora’dan sen farklısın japonsun bi kere güçlerimizi birleştirelim temalı videoyu sosyal medyaya salma zamanı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt