Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O girdigim forumda Nasri Stoke duyumlari cogalmaya basladi çok ilginc seyler dönüyor

Ndiaye transferi ordan dönmez gibi bence, bağımsız kurul geçici olarak kabul eder. Gitti artık dönmesini beklemenin manası yok.

DU4TEqYXcAAF6Kq

Emrah Başsan, Vitoria Setubal ile 1,5+1 yıllık sözleşme imzaladı. (Ajansspor)

ulan ne kurulmuş bu ya

ingiliz hükümetini devreye sokun

Eğer bu sene sportif başarı gelmezse yönetimin ömrü uzun olmaz bunu biliyorlardır herhalde. Öyle umuyorum. Alacaklardır inşallah, bekleyelim bakalım. Almazlarsa eleştiririz ama daha kapanmadı bakalım. Hem yönetimden bir açıklama gelmedi daha bittiğine dair. Pozitif düşünmek istiyorum ama ne olacak bakalım.
Kabul edelim ki bu yönetim aşırı tecrübesiz. Albayrak dediğin adam ilişkilerde iyi ne anlar Avrupa transferinden . Burak denen şahıs tam kıl zaten adam istemiyorum deyip başka bir halt demiyor. Cengiz falan da zaten yeni toy işte. Şimdi dursun kaybetti diye de ayıya dayi demek aptalliktir . Mayis umarım adam gibi yönetim çıkar ama sanmıyorum en fazla dursun adisini yine seçerler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu iş olmayacak gibi ndiaye ağır hasarla elde kaldı hem taraftar hem takım soğudu heriften bu saatten sonra verim alır mıyız şüpheli. en önemlisi para ilaç olacaktı bize o da olmadı

Kabul edelim ki bu yönetim aşırı tecrübesiz. Albayrak dediğin adam ilişkilerde iyi ne anlar Avrupa transferinden . Burak denen şahıs tam kıl zaten adam istemiyorum deyip başka bir halt demiyor. Cengiz falan da zaten yeni toy işte. Şimdi dursun kaybetti diye de ayıya dayi demek aptalliktir . Mayis umarım adam gibi yönetim çıkar ama sanmıyorum en fazla dursun adisini yine seçerler

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu olanlardan sonra Dursun Özbeğin başkan olması çok zor, taraftar hoş olmayan şeyler yapabilir o yüzden bu tehlikeye girmez bence.

Albayrak'ta niyeyse konuşmuyor hareket yok herhalde yoksa susmazdı.

ihtimal vermiyorum ama badunun kalma durumuna göre baskan bir plan yapsın. ödemeler gerçekleşmezse huzursuzluk baslar.

17 Milyonu cash alıcaz sanıyo millet hala Badounun transferi ve takımın maaşı birbiriyle o kadar bağlantılı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt