- 3 Haziran 2015
- 56.849
- 66.011
- 4.143
O girdigim forumda Nasri Stoke duyumlari cogalmaya basladi çok ilginc seyler dönüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link alalımO girdigim forumda Nasri Stoke duyumlari cogalmaya basladi çok ilginc seyler dönüyor
O vakit Bulgaristan / Irak / Yunanistan dan oyuncu bakalım.
Son Dakika ya bırakıp batırıyor la...
Şu ise bak . Öyle bir durumdayız ki kendi oyuncumuz gitmesin diye bekliyoruz. Millet transfer yapar biz kendi oyuncumuzu bekleriz peh
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kabul edelim ki bu yönetim aşırı tecrübesiz. Albayrak dediğin adam ilişkilerde iyi ne anlar Avrupa transferinden . Burak denen şahıs tam kıl zaten adam istemiyorum deyip başka bir halt demiyor. Cengiz falan da zaten yeni toy işte. Şimdi dursun kaybetti diye de ayıya dayi demek aptalliktir . Mayis umarım adam gibi yönetim çıkar ama sanmıyorum en fazla dursun adisini yine seçerlerEğer bu sene sportif başarı gelmezse yönetimin ömrü uzun olmaz bunu biliyorlardır herhalde. Öyle umuyorum. Alacaklardır inşallah, bekleyelim bakalım. Almazlarsa eleştiririz ama daha kapanmadı bakalım. Hem yönetimden bir açıklama gelmedi daha bittiğine dair. Pozitif düşünmek istiyorum ama ne olacak bakalım.
Kabul edelim ki bu yönetim aşırı tecrübesiz. Albayrak dediğin adam ilişkilerde iyi ne anlar Avrupa transferinden . Burak denen şahıs tam kıl zaten adam istemiyorum deyip başka bir halt demiyor. Cengiz falan da zaten yeni toy işte. Şimdi dursun kaybetti diye de ayıya dayi demek aptalliktir . Mayis umarım adam gibi yönetim çıkar ama sanmıyorum en fazla dursun adisini yine seçerler
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanlız Haber doğru ise, resmen faciaDi Marzio
ihtimal vermiyorum ama badunun kalma durumuna göre baskan bir plan yapsın. ödemeler gerçekleşmezse huzursuzluk baslar.