Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.248
- 25.617
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan bu ismailenveri niye banlamışlar. Ne guzel yazıp duruyordu adam![]()
BİLGİ | Vincent Koziello, #Köln için sağlık kontrolünden geçti. (via @BILD) https://twitter.com/Ligue1_Turkce/status/952870538241814529/photo/1 İyi transfer
Edit: bonservis 3 milyon euro![]()
Sofiane Feghouli - Galatasaray Sozluk nasıl bi gerizekalı sürüsü var bu GS sözlükte.bunlara para verdirip mi yazdırıyolar bunları...ne tür bi gündem yaratmaya calısıyobu totoşlar...yok feghouli kador dısı kalsın,yok gönderilsin....tezek mi soktu biri bunların agzına...yasin ve sinan mı kurtaracak bizi sümüklüböcekler
Ciddi bir şekilde uyarılmalı ama. Aptalca bir hareket söz konusu. Testi kırılmadan önlem almak önemli. Gönderelim diyenler ayrı bir gerizekalı.
Sofiane Feghouli - Galatasaray Sozluk nasıl bi gerizekalı sürüsü var bu GS sözlükte.bunlara para verdirip mi yazdırıyolar bunları...ne tür bi gündem yaratmaya calısıyobu totoşlar...yok feghouli kador dısı kalsın,yok gönderilsin....tezek mi soktu biri bunların agzına...yasin ve sinan mı kurtaracak bizi sümüklüböcekler
valla ben maçı izlemedim,direkt yorumlara daldım.feghouli hakkındaki düşüncelerin,hislerin normal.herşey ihtimal dahilinde futbolda.ama kimse bu maç dısında feghoulinin rakibe böyle bi hareket yaptgını görmemiştir ki fazla izleyemedik zaten feghouliyi.quaresma 20 kere falan yapmıştır herhalde bu hareketi.demem o ki feghouli zaman zaman vurdumduymaz görünebilir ama önemsiz 1-2 hazırlık maçı üzerinden yerin dibine sokmak abes kaçıyo.Biraz abarttiklarina (hatta bayagi abartmislar) katiliyorum fakat benimde gittikce umudum azaliyor bu eleman hakkinda... Yatmaya gelmis gibi bi his var icimde yada 2. yari sadece TT deki maclarda is yapar (taraftarin gaziyla) ama bu gidisle taraftar sirtini donecek kendisine...
Bu arada sari kart pozisyonunun videosu felan varmi, kacirdim o pozisyonu?
Sinan denen mahluk aklini basina toplasa hic gerek yok.
bu LÜE denen herif bugün birseyler söyleyecekti galiba
biraz heyecan gelse bari