Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nobeti okuyunca yuzumde beliren ifade:

Sofiane Feghouli - Galatasaray Sozluk nasıl bi gerizekalı sürüsü var bu GS sözlükte.bunlara para verdirip mi yazdırıyolar bunları...ne tür bi gündem yaratmaya calısıyobu totoşlar...yok feghouli kador dısı kalsın,yok gönderilsin....tezek mi soktu biri bunların agzına...yasin ve sinan mı kurtaracak bizi sümüklüböcekler

Son düzenleme:
Sofiane Feghouli - Galatasaray Sozluk nasıl bi gerizekalı sürüsü var bu GS sözlükte.bunlara para verdirip mi yazdırıyolar bunları...ne tür bi gündem yaratmaya calısıyobu totoşlar...yok feghouli kador dısı kalsın,yok gönderilsin....tezek mi soktu biri bunların agzına...yasin ve sinan mı kurtaracak bizi sümüklüböcekler

Ciddi bir şekilde uyarılmalı ama. Aptalca bir hareket söz konusu. Testi kırılmadan önlem almak önemli. Gönderelim diyenler ayrı bir gerizekalı.

Ciddi bir şekilde uyarılmalı ama. Aptalca bir hareket söz konusu. Testi kırılmadan önlem almak önemli. Gönderelim diyenler ayrı bir gerizekalı.

uyarılsın tabi,ama mental bi sorunu var.kendini veremiyo gibi zaman zaman maçlara...ama hazırlık maçlarında böyle olması,sorun değil.lig maçlarını önemsesin o yeterli.

Biraz abarttiklarina (hatta bayagi abartmislar) katiliyorum fakat benimde gittikce umudum azaliyor bu eleman hakkinda... Yatmaya gelmis gibi bi his var icimde yada 2. yari sadece TT deki maclarda is yapar (taraftarin gaziyla) ama bu gidisle taraftar sirtini donecek kendisine...

Bu arada sari kart pozisyonunun videosu felan varmi, kacirdim o pozisyonu?

Tam diyorsun Başkan hatalarından ders aldı , ardından başka bir acemilik geliyor . Şu takıma solbek , sol kanat , yedek forvet alınmaz da şampiyonluk kaçarsa vebali yine senin Dursun Efendi

Biraz abarttiklarina (hatta bayagi abartmislar) katiliyorum fakat benimde gittikce umudum azaliyor bu eleman hakkinda... Yatmaya gelmis gibi bi his var icimde yada 2. yari sadece TT deki maclarda is yapar (taraftarin gaziyla) ama bu gidisle taraftar sirtini donecek kendisine...

Bu arada sari kart pozisyonunun videosu felan varmi, kacirdim o pozisyonu?
valla ben maçı izlemedim,direkt yorumlara daldım.feghouli hakkındaki düşüncelerin,hislerin normal.herşey ihtimal dahilinde futbolda.ama kimse bu maç dısında feghoulinin rakibe böyle bi hareket yaptgını görmemiştir ki fazla izleyemedik zaten feghouliyi.quaresma 20 kere falan yapmıştır herhalde bu hareketi.demem o ki feghouli zaman zaman vurdumduymaz görünebilir ama önemsiz 1-2 hazırlık maçı üzerinden yerin dibine sokmak abes kaçıyo.

Son düzenleme:
Junyor Tavares kumarı oynanmalı tutar diye düşünüyorum,İlk etapta kiralık olsa daha iyi olur.

Tavares Castro sakatlanmadıkça süre bulamaz Celtada buraya gelirse forması cepte

neyse transfere dönelim.trabzon sosayı almış,göztepe pokoyu,kayseri kravetsi.maşallah

bu LÜE denen herif bugün birseyler söyleyecekti galiba

biraz heyecan gelse bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt