Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol Bek: Tavares / Theo
ST: Doumbia / Pato

beklentileri düsürelim derim.

Takimda bir cok eksik var, sol bek yok, mac alabilen kanat oyuncusu yok, Gomis ile yarisabilecek iyi bir forvet yok, yedek kulubemiz yerlerde, oyuncu alinmazsa kendileri bilir, Fatih hocanin yerinde olsam takima fazla guvenmem.

emre taşdemire ne oldu böyle milli oyuncuyken 1 senedir topa dokunmaz hale geldi nasıl bir sakatlık yaşadıysa artık. Thiago Pinto da değerlendirmeye alınabilir ancak lato sonrası korkutan bir hamle olur. Attila turan desen bence balon o oyuncu. Dışarıdan da max evra gelir. Fırsat kovalayacağız son güne kadar artık.

Hayırlısı ile şu Kayseri deplasmanını atlatsak önce iyi olacak. Ondan sonra Transferin son haftası bir iki gelişme olabilir.

Hayırlısı ile şu Kayseri deplasmanını atlatsak önce iyi olacak. Ondan sonra Transferin son haftası bir iki gelişme olabilir.

son haftaya bırakmak ne kadar dogru olur?
takımdaki eksikler gun gibi ortada basımızdaki basiretsiz yonetim yuzunden sampıyonlugu verecegız dıye korkuyorum.

J3HUL11H.jpeg
,
DrANsFER'i bekliyoruz.

son haftaya bırakmak ne kadar dogru olur?
takımdaki eksikler gun gibi ortada basımızdaki basiretsiz yonetim yuzunden sampıyonlugu verecegız dıye korkuyorum.
Gayet tabii öyle katılıyorum ama sanki ağar alıyorlar. Bu yüzden bir iki gün daha bir şey çıkmaz ise zaten kupa maçı giriyor araya. Ondan sonra en iyisi Kayseri maçına konsantre olmak.

Ulan koskoca Güney Amerika'dan bi tane genç, potansiyelli, ucuz yollu bi bek bulmak bu kadar mı zor? Hiç mi oyuncu izlemiyor bu scout ekibi anlamıyorum ki. Transfer dönemi bitti nerdeyse hala ses seda yok. Asamoah'ın olmayacağı transfer döneminin başından beri belliydi. Altı üstü Tavares gibi potansiyelli bi Güney Amerika'lı bek bulacaklardı. Bu ülkeden de, bu ülke futbolundan da bi bok olmaz. Sokayım böyle işe. Bu koduğumun ülkesinde hiçbir şey düzgün değil ki futbol düzgün olsun zaten.

anladigim kadariyla biz haric herkes transfer yapiyor

Ne Asamoah mış . Bir büyük takım düşünün Asamoah tan başka b planı olmasın :(

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Dursun Özbek ne yaparsa yapsın hep bir yanı acemilik , saçmalık

Büyük kumara giriyoruz.Kazanan biz oluruz umarım.
Kendi adımıza öyle, eksikler var ve önemli eksikler. Rakiplere gelince Beşiktaş bana göre Cenk ile güç kaybetti. Vida transferi benim için soru işareti, nerede ise aynı özelliklere sahip iki stoper ile oynayacaklar. Fener transfer yapmaz sanmıyorum. Başakşehir ise bildiğim kadarı ile şimdiye kadar Arda'yı aldı, sanmıyorum yeterli düzeyde katkı vereceğini. Yani transferler açısından eğer kaçırdığım bir transfer yok ise rakiplerin çok aşırı güçlendiklerini düşünmüyorum.

Bizim için ise en önemli faktör Fatih Terim olacak ve işte bu faktörü bir silaha dönüştürmek için Kayseri deplasmanı benim için şu an Transferden daha önemli.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt