Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.198
- 12.955
- 2.658
Dönemin en kral duyumcusu Tavaresin anası olduğu bir transfer dönemindeyiz bakalım
kolpacinin teki o !
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dönemin en kral duyumcusu Tavaresin anası olduğu bir transfer dönemindeyiz bakalım
Hiç transfer olmasa bile;Gitti sampiyonluk desene.
Sol Bek: Tavares / Theo
ST: Doumbia / Pato
beklentileri düsürelim derim.
Hayırlısı ile şu Kayseri deplasmanını atlatsak önce iyi olacak. Ondan sonra Transferin son haftası bir iki gelişme olabilir.
Kayseri maçı zor geçecek .Hayırlısı ile şu Kayseri deplasmanını atlatsak önce iyi olacak. Ondan sonra Transferin son haftası bir iki gelişme olabilir.
mardatone tefankerooo le seri hirrimeeee
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heijan denen gevşek bana diss atmış.Gayet tabii öyle katılıyorum ama sanki ağar alıyorlar. Bu yüzden bir iki gün daha bir şey çıkmaz ise zaten kupa maçı giriyor araya. Ondan sonra en iyisi Kayseri maçına konsantre olmak.son haftaya bırakmak ne kadar dogru olur?
takımdaki eksikler gun gibi ortada basımızdaki basiretsiz yonetim yuzunden sampıyonlugu verecegız dıye korkuyorum.
Evet tüm veriler onu gösteriyor, bu yüzden yavaş yavaş oraya konsantre olmak lazım. Bu saatten sonra gelecek yeni oyuncu zaten o maça kadar yetişemez.Kayseri maçı zor geçecek .
Gayet tabii öyle katılıyorum ama sanki ağar alıyorlar. Bu yüzden bir iki gün daha bir şey çıkmaz ise zaten kupa maçı giriyor araya. Ondan sonra en iyisi Kayseri maçına konsantre olmak.
Aynen . İnşallah ilk haftayı kayıpsız atlatırızEvet tüm veriler onu gösteriyor, bu yüzden yavaş yavaş oraya konsantre olmak lazım. Bu saatten sonra gelecek yeni oyuncu zaten o maça kadar yetişemez.
Kendi adımıza öyle, eksikler var ve önemli eksikler. Rakiplere gelince Beşiktaş bana göre Cenk ile güç kaybetti. Vida transferi benim için soru işareti, nerede ise aynı özelliklere sahip iki stoper ile oynayacaklar. Fener transfer yapmaz sanmıyorum. Başakşehir ise bildiğim kadarı ile şimdiye kadar Arda'yı aldı, sanmıyorum yeterli düzeyde katkı vereceğini. Yani transferler açısından eğer kaçırdığım bir transfer yok ise rakiplerin çok aşırı güçlendiklerini düşünmüyorum.Büyük kumara giriyoruz.Kazanan biz oluruz umarım.