- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
1 kare 1 adammm![]()
***adam kelimesinin vücut bulmuş hali ile, sonundaki birkaç harf yan yana
Aaaa A.T., yoncası ve top.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 kare 1 adammm![]()
***adam kelimesinin vücut bulmuş hali ile, sonundaki birkaç harf yan yana
Bizi tutmasın o zaten. Tuttuğu takıma böyle ağır küfür edeni istemeyiz biz herhaldeAdam her programda Fenerliyim diye bas bas bagiriyor. Bizimkiler buyuk kaptan diyor :s
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Carlos Tevez: "Shanghai Shenhua'da Başkan ve antrenörün beni eleştirmesi normal. Çin'de ne yaptığımı ben bile bilmiyorum. 7 ay tatil yaptım." https://twitter.com/futbolarena/status/953003942149083140/photo/1
Fotoğrafçı topu iyi yakalamişArkada ki topa dedin herhalde.
Bu iş olurGalatasaray faz oferta por J. Tavares, mas Rai exige valor maior - Band.com.br
Galatasaray, Junior Tavares için Sao Paulo'ya resmi teklifini geçen hafta sundu. Sao Paulo CEO'su Rai ise bu teklifin artırılmasını bekliyor. [Band Uol]
Kaynaga guvenebilir miyiz?Galatasaray faz oferta por J. Tavares, mas Rai exige valor maior - Band.com.br
Galatasaray, Junior Tavares için Sao Paulo'ya resmi teklifini geçen hafta sundu. Sao Paulo CEO'su Rai ise bu teklifin artırılmasını bekliyor. [Band Uol]
Senaryo yazmış muhabirTRT Spor Volkan Kılıç: “Latovlevici kadroda düşünülmüyor. Sivasspor’a imza atabilir. Önümüzdeki haftaya da sol bek transferi yetişmeyecek. Loic Remy gündemde yok. Asamoah’ın olmaması tüm dengeleri bozdu.”
offf