Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer nöbetinin başında Asamoah'ı beklerken şimdi sol bekte Hakan Balta'nın oynamamasını bekliyorum durum içler acısı.

göztepe bile pokoyu aldı lan

Mou oynatiyor Luke Shaw'u. Az evvel deli bir dribble yapti. Simdiden gecmis olsun onu kiralama fikri yatti.

Galiba Chelsea Baba'yi Schalke'ye yollayacak. O yuzden Kenedy'i birakmazlar. Boylelikle bu firsatlari kacirmis olduk.

Sol bekin Kayseri maçına yetişmesi çok önemliydi. Aşırı ağır davranıyorlar. Sadece Fatih Terim şampiyon yapmak için yetmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek ve forvet transferi şart.

Transfer nöbetinin başında Asamoah'ı beklerken şimdi sol bekte Hakan Balta'nın oynamamasını bekliyorum durum içler acısı.

umarım yasini ve sinanı seyretmek zorunda kalmazsınız,3 hafta sonra bi bakmıssın 5.6.sıradayız

umarım yasini ve sinanı seyretmek zorunda kalmazsınız,3 hafta sonra bi bakmıssın 5.6.sıradayız

XPyWgD.jpg

------------muslera-----------------

mariano denayer serdar hakan balta

yasin donk ndiaye rodrigues

----------belhanda-------------

-------------gomis------------

yedekler:eray-selcuk-sinan-eren-tolga-lato-linnes-ahmet-koray

manyak bi kadro gercekten kayseri maçı için

Alanyaspor ve bir başka Türk kulübünün teklifini geri çeviren Loic Remy için Trabzonspor bastırmaya devam ediyor.

Lyon’da bulunan oyuncunun yanına bir yetkili gönderilerek Fransız golcüyü ikna çalışmalarının başlaması bekleniyor.

(footmercato)

şu trabzonda remyi alıp soksun bi yerine artık,gına geldi ya

Sergen, gözüm, en azından ben kendi adıma Feghouli konusunda bir düzeltme yapayım. Halbuki aslında gerekte yok çünkü tüm mesajlarımda Fatih hocanın olmasını şans olarak gördüğümü söyledim.

Feghouli'nin kalitesi bu lig için tartışılmaz zaten. Benim tek endişem, bu tür hareketler yüzünden bu kaliteden mahrum kalmak. Misal Quaresma örneği, aslında doğru bir örnek ama unutulan en önemli nokta hakemlerin defalarca bunu görmezden gelmesi. Bize gelince ise tak diye kartları çıkarmaları, bildiğin pusuda bekliyorlar.

Sadece Trabzonspor maçı denmiş ama gördüğü sarı kartlar bile bu sebep yüzünden. Bugün sarı kartı veren hakemler, yarın tak diye kırmızıyı kılıfına uydururlar. Bu sefer Allah korusun hem o maçı kaybedersin, hem de bir, bilemedin iki maç Feghouli gibi kaliteli oyuncuyu.

Tamam inanmak, güvenmek, bunlar da önemli ama en sağlıklısı, takım için en faydalısı sorunu görüp gerçekçi davranmak. Bunun için Fatih Terim var, bizim burada yazdıklarımız sadece kendi fikirlerimiz.

Son düzenleme:
Sergen, gözüm, en azından ben kendi adıma Feghouli konusunda bir düzeltme yapayım. Halbuki aslında gerekte yok çünkü tüm mesajlarında Fatih hocanın olmasını şans olarak gördüğümü söyledim. Feghouli'nin kalitesi bu lig için tartışılmaz zaten. Benim tek endişem, bu tür hareketler yüzünden bu kaliteden mahrum kalmak. Misal Quaresma örneği, aslında doğru bir örnek ama unutulan en önemli nokta hakemlerin defalarca bunu görmezden gelmesi. Bize gelince ise tak diye kartları çıkarmaları, bildiğin pusuda bekliyorlar. Sadece Trabzonspor maçı denmiş ama gördüğü sarı kartlar bile bu sebep yüzünden. Bugün sarı kartı veren hakemler, yarın tak diye kırmızıyı kılıfına uydururlar. Bu sefer Allah korusun hem o maçı kaybedersin, hem de bir, bilemedin iki maç Feghouli gibi kaliteli oyuncuyu.

ben de disiplin konusunda feghouliye bi ayar çekilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bu konuyu fatih hoca halleder abi.benim feghouliyi savundugum konu ayrı.rezil bi transfer,gitsin,kovalım gibi saçmalayanlaraydı lafım.GS sözlüğü bi okusan kusarsın.yok böyle bi olay.

ben de disiplin konusunda feghouliye bi ayar çekilmesi gerektiğini düşünüyorum ve bu konuyu fatih hoca halleder abi.benim feghouliyi savundugum konu ayrı.rezil bi transfer,gitsin,kovalım gibi saçmalayanlaraydı lafım.GS sözlüğü bi okusan kusarsın.yok böyle bi olay.
Yapacak bir şey yok, her zaman derim her taraftar farklıdır. Kimi daha soğuk kanlı, kimi daha heyecanlı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt