- 29 Temmuz 2011
- 17.413
- 8.894
- 1.588
Aydın, Selçuk'u saldığın gibi şu adamı da salsan diyorum artıkArkadaşlar Edmilson Jr transferi ne durumdaymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın, Selçuk'u saldığın gibi şu adamı da salsan diyorum artıkArkadaşlar Edmilson Jr transferi ne durumdaymış
Aydın, Selçuk'u saldığın gibi şu adamı da salsan diyorum artık
Umudu tamamen kestim.
Transfer yaparsak sasiririm.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umudu tamamen kestim.
Transfer yaparsak sasiririm.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SagolVay morarmışın tebrikler h.o
İmza atarak
https://www.youtube.com/watch?v=-jZbcAgOzUUbiz istesek 10m isterler
bilmiyom yav gece gece nerden estiysebu ne kenk
Embolo ha ?Rumours that Breel Embolo could be on the move to Galatasaray, £3m bid expected. (Liverpool Echo)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye vermesin? Biz bir de üzerine para verip gönderiyoruz. Ben olur bu iş, hatta dursun üzerine para bile alabilir.Schalke daha gecen sene 20m verip aldigi adami bize 3m'ye mi verecek?
Boyle duyum mu olur? Neymar'a da 30m teklif edek o zaman.
seçim var transfer çalışmalarını askıya almadıklarını aktaran dursun özbek, ”seçim var diye hiçbir çalışmayı askıya almadık. galatasaray'ın eksikleri, ihtiyaçları hem amatör şubelerde hem de futbolda belli. bu manada çalışmalar devam ediyor. kimsenin endişe duymasına gerek. eskisinden daha fazla mesai vererek çalışıyoruz. eksiklerimizin başında sol bek var. onun için çok yoğun bir çalışmamız var. özellikle antalya'dayken fatih hoca ile de epey mesafe aldık. baya güzel bir çalışma yaptık. inşallah yakında da neticesini alacağız” açıklamasında bulundu.