Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevilla atleticoyu fena yapiyor
2-1 oldu

Ulan yazın 40 m bonservis harcayan yönetim takımın kanayan yarası sol beke gelince ''G.Saray'ın mali olarak fazla açılmaması gerekiyor'' diye karar alıyor ulan tutup A.Behich 'e bile pahalı zor transfer yazılmış biz bitmişiz abi kesin Carole 'ün v2.0 sürümü gibi birisi gelecek. Yazın da Carole-Latovlevici ile birlikte göndermenin yolunu kollarız ...

Enes, sanırım UEFA mali kriterlerinin sınırındayız. Bu yuzden yonetim çok dikkatli davranıyor. Senin de yazdığın gibi yonetim yazın tum potansiyeli kullandı.. Bence cok dogru hamlelerdi, Belhanda hariç.. Simdi sıkıntı var. Satmadan yeni hamle yapmamız zor gorunuyor.
1- Gereksiz tum oyuncular (zararın neresinden donulurse kardır mantıgıyla kiralık yada bonservisiyle) yollanır..
2- Nidiaye satılır (Su an resmi teklif gelen tek oyuncumuz Nidiaye oldugu için)

Ve acılan kadroya solbek, Fellaini ve L. Remy katılır..

Ne kadar güvenilir bilmiyorum da, madem yaprak kımıldamıyor maksat muhabbet olsun.

[FONT=&quot]Ekin Ayaz@EkinAyaz5 6 sa.6 saat önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Sol bek Blind’in transferi için İngiltere seferi başlıyor aynı zamanda sürpriz bir isim için daha görüşme gerçekleştirilecek Oumar Niasse. Kiralık kadroya katılması için uğraş var. (Ekin Ayaz Özel)
[/FONT]

ingiltere seferi diyenler çogaldı. hayırlısı bakalım.

Ne kadar güvenilir bilmiyorum da, madem yaprak kımıldamıyor maksat muhabbet olsun.

[FONT="][URL="https://twitter.com/EkinAyaz5"]Ekin Ayaz@EkinAyaz5[/URL] 6 sa.6 saat önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]Sol bek Blind’in transferi için İngiltere seferi başlıyor aynı zamanda sürpriz bir isim için daha görüşme gerçekleştirilecek Oumar Niasse. Kiralık kadroya katılması için uğraş var. (Ekin Ayaz Özel)
[/FONT]

HaberAslan özel haberi olarak paylaşmıştı bunu. Kısa sürede sonuç almayı bekliyorlarmış. (Blind için)

Blindi bende pek beğenmiyorum fakat lato ve hakanı toplar 3 e katlar. Buda bir gerçek.
Orası gerçek. Ama 2 ayaklı herhangi bi canlı bu ikiliden iyi oynar zaten orasını da gözarda etmemek lazım. Blind'in tek artısı farklı mevkilerde kullanabilmemiz olur. Onun haricinde hücumda kimseyi tatmin etmez. Extrası yok. Koşamıyo zaten bu herif. Ağır. Şu Tavares'i izlemedim ''canlı'' ama videodan izlediğim kadarıyla olumlu buluyorum. Gelsin Brezilyalı beklerden zarar etmeyiz. Genç, potansiyelli, klasik bir brezilyalı gibi deli dolu hücumda. Parlatabiliriz. Zaten Brezilya passaportu bile onu itelemek için yeterli.

Ne yapacaz kör adamı yav carole geri gelsin en azında tek gözü görüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 aylık Evra yapılabilecek en mantıklı iş. Aziz Behic'e falan para saçmasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt