- 15 Eylül 2009
- 65.289
- 11.729
- 2.993
sevilla atleticoyu fena yapiyor
2-1 oldu
2-1 oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan yazın 40 m bonservis harcayan yönetim takımın kanayan yarası sol beke gelince ''G.Saray'ın mali olarak fazla açılmaması gerekiyor'' diye karar alıyor ulan tutup A.Behich 'e bile pahalı zor transfer yazılmış biz bitmişiz abi kesin Carole 'ün v2.0 sürümü gibi birisi gelecek. Yazın da Carole-Latovlevici ile birlikte göndermenin yolunu kollarız ...
Ne kadar güvenilir bilmiyorum da, madem yaprak kımıldamıyor maksat muhabbet olsun.
[FONT="][URL="https://twitter.com/EkinAyaz5"]Ekin Ayaz @EkinAyaz5[/URL] 6 sa.6 saat önceDaha fazla
[/FONT]
[FONT="]Sol bek Blind’in transferi için İngiltere seferi başlıyor aynı zamanda sürpriz bir isim için daha görüşme gerçekleştirilecek Oumar Niasse. Kiralık kadroya katılması için uğraş var. (Ekin Ayaz Özel)
[/FONT]
Koşamıyo bu herif yav.HaberAslan özel haberi olarak paylaşmıştı bunu. Kısa sürede sonuç almayı bekliyorlarmış.
Koşamıyo bu herif yav.
Orası gerçek. Ama 2 ayaklı herhangi bi canlı bu ikiliden iyi oynar zaten orasını da gözarda etmemek lazım. Blind'in tek artısı farklı mevkilerde kullanabilmemiz olur. Onun haricinde hücumda kimseyi tatmin etmez. Extrası yok. Koşamıyo zaten bu herif. Ağır. Şu Tavares'i izlemedim ''canlı'' ama videodan izlediğim kadarıyla olumlu buluyorum. Gelsin Brezilyalı beklerden zarar etmeyiz. Genç, potansiyelli, klasik bir brezilyalı gibi deli dolu hücumda. Parlatabiliriz. Zaten Brezilya passaportu bile onu itelemek için yeterli.Blindi bende pek beğenmiyorum fakat lato ve hakanı toplar 3 e katlar. Buda bir gerçek.
Donk>DenayerGeçiniz bu tip haberleri en son Göztepe maçında Ahmet sol bek oynayacak diyorlardı ...