Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman Allahim Ugur ve Sakib. Hala alternatif diyorlar ya bize AS sol bek lazim AS SOL BEK. Zaten Linnes de alternatif, Lato da, hatta Balta da.

Üstüme toprak atin.

Madem alternatif istiyorsun sol beke, alt yapıdan 18-19 yaşında birine şans verirsin. Uğur denilen anadolu çomarına bonservis + 4 yıllık anlaşma domalmamıza gerek yok.

Kaldı ki, as sol bekimiz yokken alternatif bakmak da ayrı gerizekalılık.

Şu transferin hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Eğer altyapıda bu heriften iyi bi tane sol bek çıkmıyorsa şu lağlet altyapıyı kapatsınlar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ulan ne güzel çayımı demlemişim, kuruyemişim yanımda, yeni bölüm gelmiş diziden, keyfim yerinde diyorum. Bir giriyorum Uğur Çiftçi. E ABV artık.

sen ingiliz düküsün galiba

anadolu çomarı falan

transfer olacaksa sampiyonlar ligine göre transfer olmali
ciftci gibi oyuncular bizi ileriye götürmez
bosuna para israfi olur

Altyapıdaki oyuncuların hemen hemen hepsi çöp, en iyisi bile kıytırık kupa maçında sırıtıyor.
Latoblebici'nin gideceğini düşünürsek iki sol bek lazım as sol bek bakılmadigini nereden biliyorsun?
Ya arkadaş başka oyuncu mu yok, Uğur nedir ya uğur nedir. Kendi takımında bile fark yaratamayan çöpü biz ne yapacağız? Kendi takımlarında fark yaratan yerli oyuncuları kaç defa denedik? Veysel, Tarık, Ahmet... Hepsi elimizde patlamadı mı? Bu adam anadolu takımında bile fark yaratamıyor biz hangi akla alıyoruz? İlla yerli alacam diyorsan alternatif, anadolu çomarı, küme düşen GB'nin mi sol beki mi olacak bu?

Galatasaray nöbetinde miyiz Karabükspor mu belli değil.

bkz belhanda mı bkz feghouli mi 6 ay olmuş işte bu zihniyet yüzünden topçu yetişmez burada mental ve fiziksel uyum hemen olmuyo ayrıca ben belhandanın kötü olduğuna katılmıyorum feghouli de daha iyi olabilir ama bu kadar gömmeye gerek yok

Ben mental veya fiziksel uyumdan söz etmiyorum.Hatta kötü oyuncu olduklarınıda düşünmüyorum.Aksine çok yetenekli oyuncular ancak oyun içi taktik disiplinleri sıfır.Sahada yaptıkları sorumsuz kırmızı kartlık hareketlerde ayrı bir facia.

Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas seçilmesi halinde Mustafa Cengiz yönetiminin Galatasaray Sportif AŞ yönetim kurulu üyeleri olacak. (fatihaltayli)

Enteresan daha erken açıklansaydı keşke.

Evra ya basta %49 olumsuz %51 olumsuz bakiyordum. Ugur Sakib falan bunlari duyunca 10 bin kere Evra gelsin diyorum.

Sene başında paraları belhandalara feghoulilere gömdüler simdi parasızlıktan uğur çiftçi gelecek bunda hocanın hiç suçu yok mal bir yönetimimiz var

@ertansuzgun

"Galatasaray'ın Uğur Çiftçi'yle alakası yok" yazan arkadaşlar dünkü telefon trafiğini öğrensin. Kim kimle kimlerle telefonda konuşmuş ne konuşmuş bir araştırsın.

@ertansuzgun

Galatasaray'ın listesinde alternatif sol bek olarak iki yerli oyuncu vardı. Uğur Çiftçi ve Sakıb Aytaç. İki oyuncu da takımlarında oynuyor ve sözleşmeleri sezon sonu bitiyor! Maliyetleri de çok düşük. Şuan Uğur transferinde sona gelindi.
Kusacağım şimdi.

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emre utkucan ne işe yarar merak ediyorum

Terim geldiğinde bayram ediyordunuz,
Yardımcıları açıklandığında ekipten tüm rakipler tırstı diyordunuz.
Terim ve ekibinin vizyonu bu kadar işte.
Evet kulüpte para yok orasıda doğru ama git scout ekibinin elindekilere bak hiç olmazsa. Uygun maliyetli hiç mi oyuncu bulamadın, yolla Cenk Ergün'ü kiralık oyuncu araştırsın,
Aaa pardon Cenk Ergün ilede çalışmak istemiyordu değil mi?
Ee gülü seven dikenine katlanır. Terim geldi diye sevinenler daha çok Uğur Çiftçi-Yiğit Gökoğlan transferlerini bu takımda seyreder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt