Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cooooook kötüUgur Ciftci hic izlemedim cok mu kotu ? 750bin eur ya yerli solbek kulaga cok.mantiksiz gelmiyor.ama Tarik gibiyse uzak dursun
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Madem alternatif istiyorsun sol beke, alt yapıdan 18-19 yaşında birine şans verirsin. Uğur denilen anadolu çomarına bonservis + 4 yıllık anlaşma domalmamıza gerek yok.
Kaldı ki, as sol bekimiz yokken alternatif bakmak da ayrı gerizekalılık.
Şu transferin hiçbir mantıklı açıklaması yok.
Eğer altyapıda bu heriften iyi bi tane sol bek çıkmıyorsa şu lağlet altyapıyı kapatsınlar.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ulan ne güzel çayımı demlemişim, kuruyemişim yanımda, yeni bölüm gelmiş diziden, keyfim yerinde diyorum. Bir giriyorum Uğur Çiftçi. E ABV artık.
Ya arkadaş başka oyuncu mu yok, Uğur nedir ya uğur nedir. Kendi takımında bile fark yaratamayan çöpü biz ne yapacağız? Kendi takımlarında fark yaratan yerli oyuncuları kaç defa denedik? Veysel, Tarık, Ahmet... Hepsi elimizde patlamadı mı? Bu adam anadolu takımında bile fark yaratamıyor biz hangi akla alıyoruz? İlla yerli alacam diyorsan alternatif, anadolu çomarı, küme düşen GB'nin mi sol beki mi olacak bu?Altyapıdaki oyuncuların hemen hemen hepsi çöp, en iyisi bile kıytırık kupa maçında sırıtıyor.
Latoblebici'nin gideceğini düşünürsek iki sol bek lazım as sol bek bakılmadigini nereden biliyorsun?
bkz belhanda mı bkz feghouli mi 6 ay olmuş işte bu zihniyet yüzünden topçu yetişmez burada mental ve fiziksel uyum hemen olmuyo ayrıca ben belhandanın kötü olduğuna katılmıyorum feghouli de daha iyi olabilir ama bu kadar gömmeye gerek yok
Evet. Kraliyet ailesinden geliyorum.sen ingiliz düküsün galiba
anadolu çomarı falan
Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas seçilmesi halinde Mustafa Cengiz yönetiminin Galatasaray Sportif AŞ yönetim kurulu üyeleri olacak. (fatihaltayli)
Kusacağım şimdi.@ertansuzgun
"Galatasaray'ın Uğur Çiftçi'yle alakası yok" yazan arkadaşlar dünkü telefon trafiğini öğrensin. Kim kimle kimlerle telefonda konuşmuş ne konuşmuş bir araştırsın.
@ertansuzgun
Galatasaray'ın listesinde alternatif sol bek olarak iki yerli oyuncu vardı. Uğur Çiftçi ve Sakıb Aytaç. İki oyuncu da takımlarında oynuyor ve sözleşmeleri sezon sonu bitiyor! Maliyetleri de çok düşük. Şuan Uğur transferinde sona gelindi.
Evet. Kraliyet ailesinden geliyorum.
Sene başında paraları belhandalara feghoulilere gömdüler simdi parasızlıktan uğur çiftçi gelecek bunda hocanın hiç suçu yok mal bir yönetimimiz var
Öğlen çayını hiç kaçırmam. Bi ara misafirim olmanı beklerim.çay-kuruyemiş olayından anlamalıydım
sorry sir please forgive me