Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gunde 5 vakit gelmisini gecmisini anacak kadar
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fegh benim açımdan süpriz olmaz. Çünkü zaten kalitesi, yapabildikleri, daha önce yaptıkları belli. Dar alanda çalım atabilen kanat oyuncuları her zaman kıymetlidir. Zaman zaman tıpkı bir GF gibi defans arkasına sarkabilmesi de ayrı bir artı. Fegh'in yeteneği tartışmaya kapalıdır.
Adam kamp dönemi geçirmedi ilk devre, geldiğinde sakattı.
Tam kendini hafiften buldu dedik, bu sefer ceza aldı.
Tudor hıyarının her maç saçma sapan yerlerde oynatması ayrı rezalet.
Yani Fegh'in zaten 2. yarı coşacağından eminim.
Belhanda konusu ise ayrı olay. Zaten 80 milyon defa yazdım bu adam hakkında. Bir daha yazmayacağım aynı şeyleri.
Belhanda'nın çıkıp top oynamasını herkes istiyor. Nasıl kötü oynadığında şiddetle eleştirildiyse, iyi oynadığında da hakkını vermesini biliriz...
I hope bro.İkiside çosacak bence 2.yarı,Belhanda Feghouliden daha fazla katkı verdi bence ilk yarıda bu arada daha fazla oynamasıyla alakalı değil sadece.
En iyisi lato ile devam etmek sene sonu eli ayağı düzgün bir solbek alırız
Transfer yapmış olmak için transfer yapmasınlar
Evet. Kraliyet ailesinden geliyorum.
Hamza Gölbaşı
Millet AKAPA yazarken Edit yapmazsın, ben Chp yazınca mı Edit yapma gereği duyuyorsun Hamza? Hayırdır Adaletsiz olup Adalet arayanlardanmısın sende?
https://m.youtube.com/watch?v=Vefcw_nxCdE
Yaw bu adam ilk sezonunda iyiydi, bjk ile oynadigimiz super kupa macinda da iyiydi, gecen sezon denayer gidince resmen sicti, ben ileriye gider derken adam her mac geriye gitti.