Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bordeaux Toulalani serbest birakmis

Coca-Cola CEO’luğundan emekli olan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Muhtar Kent’in Mustafa Cengiz seçildiği taktirde Sportif A.Ş’de görev alacağı iddia ediliyor. (Lig Radyo)

BU ADAMI SECIN

Zibilyon tane alternatif sol beki olmasina ragmen hala alternatif ayarinda sol bek alan takima Galatasaray denir.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Gunde 5 vakit gelmisini gecmisini anacak kadar :)

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

04a12031b0eeaca68ad7c81eeb9acbd8.gif

Fegh benim açımdan süpriz olmaz. Çünkü zaten kalitesi, yapabildikleri, daha önce yaptıkları belli. Dar alanda çalım atabilen kanat oyuncuları her zaman kıymetlidir. Zaman zaman tıpkı bir GF gibi defans arkasına sarkabilmesi de ayrı bir artı. Fegh'in yeteneği tartışmaya kapalıdır.

Adam kamp dönemi geçirmedi ilk devre, geldiğinde sakattı.
Tam kendini hafiften buldu dedik, bu sefer ceza aldı.
Tudor hıyarının her maç saçma sapan yerlerde oynatması ayrı rezalet.

Yani Fegh'in zaten 2. yarı coşacağından eminim.

Belhanda konusu ise ayrı olay. Zaten 80 milyon defa yazdım bu adam hakkında. Bir daha yazmayacağım aynı şeyleri.

Belhanda'nın çıkıp top oynamasını herkes istiyor. Nasıl kötü oynadığında şiddetle eleştirildiyse, iyi oynadığında da hakkını vermesini biliriz...

İkiside çosacak bence 2.yarı,Belhanda Feghouliden daha fazla katkı verdi bence ilk yarıda bu arada daha fazla oynamasıyla alakalı değil sadece.

Uğur Çiftçi iğrenç bir transfer olur ve ağır söverim emeği geçenlere.Lato ve Hakandan kötüsünü arasan anca Uğur ismi çıkabilir ya berbat bir oyuncu

A
Ş
K
I
N

S
A
A
T
İ

19.05..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Gölbaşı

Millet AKAPA yazarken Edit yapmazsın, ben Chp yazınca mı Edit yapma gereği duyuyorsun Hamza? Hayırdır Adaletsiz olup Adalet arayanlardanmısın sende?

Hamza Gölbaşı

Millet AKAPA yazarken Edit yapmazsın, ben Chp yazınca mı Edit yapma gereği duyuyorsun Hamza? Hayırdır Adaletsiz olup Adalet arayanlardanmısın sende?

Nobette siyaset, hele hele hakaret iceren tabirlerle siyaset yasak. Oyle bir durumu atladigimizi dusunuyorsan gormemisizdir. Sen gormussen raporla editleyelim.

Yanlis oldugunu dusundugun bir seyi bir yanlis daha yaparak duzeltemezsin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt