Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en büyük hayalim Thomas Delaney elimizde para olursa efsane transfer olur 8 numaraya

Sene sonuna kadar kalsın Ndiaye. Terim 'in elinde şampiyon takımın orta sahası olarak + DK 'da az buçuk forma giyerse zaten 20M€-25M€ 'yu konuşabiliriz o zaman ...

Ndiaye teklif varsa hiç düşünmesinler. Türkiye liginde kralına 30 verirler zaten, 27 yaşına kadar vasatın altında bir kariyeri olan adama çift haneli rakamlar konuşuluyor ise düşünme lüksümüz olmamalı. Bunun üstüne çıkamaz, çıksa bile kaç para fark edecek ama altına kolaylıkla düşebilir yaş ve performans itibariyle.

Sene sonuna kadar kalsın Ndiaye. Terim 'in elinde şampiyon takımın orta sahası olarak + DK 'da az buçuk forma giyerse zaten 20M€-25M€ 'yu konuşabiliriz o zaman ...

Reis haklisin da bir de diger taraftan bak, diyelim ki Dunya Kupasinda vasat performans gosterdi, ozaman da kimse 10 milyondan fazla vermez.

Son 5 yilda hangi oyuncuyu 10m+ uzeri satmisiz? Bak borclarindan dolayi bu transfer doneminde transfer bile yapamadik.

Ndiaye'nin performansindan memnunum ama 15m buyuk para, yerine oyuncu aldiktan sonra satarim. Son gunlerde de bir sol bek veya forvet alirsin.

evet ben de ndiayenin şu dönemde transferine karşıyım,konu kapanmıstır

Fellaini-Asamoah-Konoplyanka(Kiralık)alınacağını bilsem bu teklife kabulde

kesinleşince konusalım ,teklif hep var deniyo.şu an bişey yazmak anlamsız

Devre arası bitmek üzere pazartesi lig maçı varken, transferde son iki haftalık süreye girilmişken, orta sahadaki en önemli iki oyuncudan birini satamazsın. Yerini hangi bedele kiminle dolduracağız? Lütfen, bu yönetimin yapabileceği hamleleri hafıza süzgecinizden geçirip düşünmeye davet ediyorum sizi. Badou veya bir başka ilk 11 oyuncusu satılacaksa bu devre arası değil sezon sonu olmalıdır.

Yok Ndiaye 50 eder.

Cenk yüksek paraya gitti diye bundan sonra her oyuncu benzer yükseklikte paralara gidecek diye bir kaide yok. Abartmayalim, benim gözümde 10 Milyon eh iste 15 Milyon iyi 20 Milyon ve üzeri de mükemmel olur.

Bize Ndiaye den daha iyisi daha efektif olani lazim orta saha icin. Mücadele gücü ve enerjisi yüksek olmasi Ndiaye yi cok iyi ve yeterli bir orta saha yapmiyor.

ndiaye kalsa bile selçuk oynayacak ya yanında ya yerinde veyahut 3. bir kişiyle beraber

selçukla oynayarak futbol kariyeri bitmesin adamın satalım gitsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Badouyu satıp aziz behiç, deniz türüç ve emre mor transferlerine kaynak sağlayalım.

20 veya üzerinde bir teklif varsa direkt satılmalı. Kendisi ortasahadaki dinamizmimiz, takımın önemli parçalarından birisi fakat kim olursa olsun bu paralara satılmalı. Yeri dolmayacak oyuncu yok.

Ayrıca bu sezon 50 maç oynarsa ki oynar, maç başı primlerle beraber 4.600.000 euro alacak. 20 milyon veriliyorsa eğer satılması taraftarıyım.

sErhc1.png

Stoke'a Kayseri maçını geçelim alın demiş olabilirler diye düşünüyorum açıkçası,hem seçim sonrasıda olmuş oluyor transfer için atağada geçebilirler maç sonrası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt