Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis değil ama yıllık ucretler toplamında 65m€ yu asmamamız gerekiyor diye biliyorum ve sınırdayız.

hayır öyle birsey yok iste a spor ntv spor vs inanmayın sunlara o dediginiz olay 2 sene önce vardı nazifoglu döneminde

su anda uefa denetimindeyiz ama herhangi bir kısıtlama yok olsa zaten en basta hoca söylerdi bunu

şike medyası kasti cıkarıyor bu haberleri

su an kısıtlamada olan fener ve tinerciler

Ndiayeyi satan ve satmak istiyen manyaktır kanteyi kes Ndiayeyi koy daha fazla iş yapar troll değil ciddi diyorum bitmek tükenmek bilmiyen bi enerji var herifte insan azmanı resmen ligin 2.yarısında ft hocamın etkisi ile gol ve asistleride olur

Kanteyi kaç defa izledin renktaş? Ndiaye 40 fırın ekmek yese de ulaşamaz o seviyeye.

Ndiayeyi satan ve satmak istiyen manyaktır kanteyi kes Ndiayeyi koy daha fazla iş yapar troll değil ciddi diyorum bitmek tükenmek bilmiyen bi enerji var herifte insan azmanı resmen ligin 2.yarısında ft hocamın etkisi ile gol ve asistleride olur
Kante mi.

Yok daha neler.

sent via GSC

Burak'ın az önce yaptığını göreniniz oldu mu? Kendi ceza alanının yanında aslında çok da hızlı gitmeyen topa hareketlenmeye üşendi ve yavaş yavaş ileri gitti top taca çıkacak diye. Milosevic koştu topu tuttu ve tehlike yarattı. Keşke böylesi adamlar 3.5 milyon kazanacağına 30 yaşında futbolu bıraksa.

Değil 30 gol 70 gola tsa topçu, sporcu olamayacak karekterler.

Bir firmanın da sloganıydı hatta ''Kontrolsüz güç, güç değildir''

N'Diaye de aynen buna uyuyor, adam da bir enerji var ama nerde nasıl kullanacağını bilemeyecek kadar oyun zekası olamayan birisi. 20 milyon avro veren varsa yerine M'Bia alınmayacaksa satılsın tabiki de. N'Diaye fazla abartılıyor ve Fernando sayesinde defoları çok fazla gözükmüyor.

Bu sabah sırıta sırıta uyandım.

Hâlâ inanamıyorum bir rüya gibi geliyor bu Dursun denen lanet heriften nihayet kurtulmamız.

Sarı oy veren herkese Allah razı olsun gerçek Galatasaraylılar bu arkadaşlarımız bu abilerimizdir. Kırmızı oy verenler de en kısa zaman da üyelikten ihraç edilmeleri gerek en az Dursun kadar suçludur bu zatlar.

sent via GSC

Abartmışsın biraz stil olarak benziyorlar da Kante bambaşka bir adam

Ha şuna katılıyorum Ndiaye'nin enerjisini bazıları çok küçümsüyor ama o enerji sayesinde çoğu maçta karşı orta sahaları sindirdik.Yerine daha iyi adam alınacaksa gitsin tabi kötü para değil

Levent Tüzemen nasıl sinirlenmiş Dursun Özbek kaybedince. Önceki hocanın ayağını medyadaki diğer silahşörlerle kaydırdıktan sonra ilk programda nasıl alaycı dille ağzı kulağındaydı.

https://www.youtube.com/watch?v=rOYhDqCi0eE
Levent T. gibi hainlerden nefret ediyorum arkadaş. Bu kadar iğrenç bi kişilik olabilir mi. Ağlayacak nerdeyse dursun denen yağlı surat kaybettiği için. Daha dk 1, ortalığı karıştırmaya çalışmış yok ödemeler vs diye.

Bana çok gaddar vs yorumları yapılabilir. Ama bunun gibi bir yerleri yalayarak şu anda bulunduğu mevkilere gelen, bunlardan rant sağlayan ve bunları yaptığı için hala o koltukta oturan şahsiyetlerden inanılmaz tiksinti duyuyorum. Bunun gibilerin aldığı oksijen bile haram. Bunun gibileri bu dünyadan temizleyeceksin arkadaş. Ölse gram üzülmem böylelerine. Hatta tam aksine, bunun gibi pisliklerden kurtulduğumuz için sevinirim. Sen kimsin de kimin yaşama hakkı olup olmadığına karar veriyorsun diyebilirsiniz ama, ben bunların yaşama hakkı bile olduğuna inanmıyorum. Dünya böyle pislikler yüzünden bu halde. Bu ülke bile bugün Levent T.'nin siyasi versiyonları yüzünden bu halde.

Musa haberleri ciddi gibi olur inş tam bu ligde çılgın atacak topçu özellikle deplasman maçlarında elimizi çok güçlendirir.

Bir firmanın da sloganıydı hatta ''Kontrolsüz güç, güç değildir''

N'Diaye de aynen buna uyuyor, adam da bir enerji var ama nerde nasıl kullanacağını bilemeyecek kadar oyun zekası olamayan birisi. 20 milyon avro veren varsa yerine M'Bia alınmayacaksa satılsın tabiki de. N'Diaye fazla abartılıyor ve Fernando sayesinde defoları çok fazla gözükmüyor.
Renktaş, abartılmıyor aslında. Dediğin gibi Ndiaye büyük defolara sahip bir oyuncu. Ama oyun tarzı gereği tam PL'lik oyuncu bana göre. Defolarına karşın, büyük özellikleri de var. Afrikalı oyuncular genleri gereği zaten atletik oluyorlar. Ama Ndiaye gibi delici, patlayıcı, enerjisi maçta tükenmeyen, risk almayı seven, dribbling yeteneği üst düzey adamlar nadir yeteneklerdir. Hele hele orta saha oyuncusu için çok kıymetli yeteneklerdir. Zaten bu adamda eğer oyun zekası ve biraz da 8 numaranın gerektirdiği ölçüde pas yeteneği olsa 60M filan ederdi. Ndiaye normalde 3-4M'luk topçu. Yani bundan şöyle bi 10 yıl öncesinin futbol piyasasına gitsen edeceği bu. Ama günümüz futbol piyasasında artık ödenen ve istenen bonservisler çok uçuk. Futbol endüstrisi bu kadar uçmuşken, herkes artık ne koparabilirsem peşinde. Hiç kimse para edecek oyuncusunu ucuza bırakmıyor. Birkaç ay sözleşmesi kalmış Acerbi'ye 7M teklif ettik, adamlar kabul etmediler. Belhanda'ya 8M çok diyoruz da, artık ben piyasayı düşününce çok diyemiyorum. Ha eder etmez orası ayrı konu.

Velhasıl kelam, PL'de artık vasat futbolculara bile 20M filan ödeniyorken, şampiyonluktaki en kilit oyuncumuzu 11 gün kalmış iken transferin kapanmasına 16M'a satmanın hiçbir mantığı yok. Bu adam dünya kupasında oynayacak, eğer şampiyon olursak şampiyon takımın orta sahası olacak, üstelik FT faktörü de var. Belki de FT ile tavan yapacak performansı. Tam bam bam bam için biçilmiş kaftan.

Öyle sattın sattın birdaha da satamazsan elde kalacak olayı da yok. Zaten iyi oynuyor, takip ediliyor, piyasası var, henüz 27 yaşında, en kritik oyuncularımızdan biri. +25M gibi bir teklif gelmediği sürece şu anda satmanın hiçbir mantığı yok. Küme düşme potasında olan PL takımları bile 35M filan veriyor oyunculara artık. Bizim de şu piyasadan para kazanmamız lazım. Fiko nasıl da çingene pazarlığıyla Cenk'i iteledi 25'e? Bizim de tok satıcı olmaız lazım...

Levent Tüzemen nasıl sinirlenmiş Dursun Özbek kaybedince. Önceki hocanın ayağını medyadaki diğer silahşörlerle kaydırdıktan sonra ilk programda nasıl alaycı dille ağzı kulağındaydı.

https://www.youtube.com/watch?v=rOYhDqCi0eE

Kupa maçında bile Tudor'a sallayıp yönetimi yalıyordu. Giden gitti, olan oldu. Hala kuduz köpek gibi saldırmasına feci sinir olmuştum. Dün akşam da köpük saça saça, daha mazbata almamış yönetime sallamaya başladı. Bunun gibilerin silinmesi lazım medyadan.

Kupa maçında bile Tudor'a sallayıp yönetimi yalıyordu. Giden gitti, olan oldu. Hala kuduz köpek gibi saldırmasına feci sinir olmuştum. Dün akşam da köpük saça saça, daha mazbata almamış yönetime sallamaya başladı. Bunun gibilerin silinmesi lazım medyadan.
Bana kalsa yer yüzünden silinmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt