Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim Ndiaye'i satmak gibi bir mallik yapmayiz.

Yatarak para kazanmayı alışkanlık haline getirmiş topçular örnek alsın

Vagner Love: "Futbol oynamadan para kazanmaktan ziyade oynayarak elde etmeyi her zaman tercih ettim. Antrenmanlarda sahaya en son çıkan ben oldum hep. İçeride yattığımdan değil. Fitnesta ekstra çalışmamdan dolayı"

Burak başkan bize Musa'yı getir.

Ahmed+Musa+Leicester+City+v+Arsenal+Premier+ljXLITs0sHxl.jpg

Atletico Madrid scoutları, Yusuf Yazıcı'yı izlemek için Konya'ya geldi. (Sabah)

Beşiktaş, Vagner Love için Alanyaspor'a teklif yaptı. Alanyaspor, 4 milyon euro istiyor. (NTV Spor)

Erman Toroğlu: Galatasaray taraftarı cezayı öyle bir kesti ki, ne Dursun kaldı ne Tudor ne de Can Topsakal. Fenerbahçeliler 20 senedir aynı filmi izliyor. Demek ki çok sağlam değiller.

Son düzenleme:
devre arasi katki yapacak oyuncu bulmak zordur sacmaligina inanan kaldi mi hala? dün de yazdim, bugün de revize ediyorum yazdigimi.

daha 2 gün önce kasimpasanin yeni transferi oyuna girip gol atmisti, daha dün poko oyuna girip fenere 1 gol atmisti.

bugün de daha 2 gün önce konya'nin kiraladigi orkan oyuna girip golünü atti. dursun ve komisyoncu yöneticilerin yalanlarina inanmayi birakmissinizdir umarim.

artik gereken 2 transferi yapip sampiyon olmamiz lazim.

devre arasi katki yapacak oyuncu bulmak zordur sacmaligina inanan kaldi mi hala? dün de yazdim, bugün de revize ediyorum yazdigimi.

daha 2 gün önce kasimpasanin yeni transferi oyuna girip gol atmisti, daha dün poko oyuna girip fenere 1 gol atmisti.

bugün de daha 2 gün önce konya'nin kiraladigi orkan oyuna girip golünü atti. dursun ve komisyoncu yöneticilerin yalanlarina inanmayi birakmissinizdir umarim.

artik gereken 2 transferi yapip sampiyon olmamiz lazim.
Dün ne yazdın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet özcan yazmışsa bitmiştir yanıldığını görmedim

Levent Tüzemen: Mehmet Özbek ile konuştum; "5 Milyon € pazartesi sabahına oyunculara ödeme yapılması gerekiyor biz bulmuştuk. Yeni yönetim ne yapacak göreceğiz" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt