Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haldun üstünel geri dönmüş,ahmed musayı alda gel baskan

5 milyonu bulmusmusmus...bulduysan yeni yönetime de söyle,faydan dokunsun kıc kenarı

Levent Tüzemen: Mehmet Özbek ile konuştum; "5 Milyon € pazartesi sabahına oyunculara ödeme yapılması gerekiyor biz bulmuştuk. Yeni yönetim ne yapacak göreceğiz" dedi.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni satacaz otobanda..sanane len n nereden bulacağımız..

Bişeyler yazacam ceza alacaz kendimi zor tutuyom

Levent hıyarı bir kapasın çenesini.

@forzacimbomtr

Kongre Üyesi Şükrü Altan Cevheroğlu: “Sevgili Haldun Üstünel, doğru yönetim ile yeniden aramıza geliyor. Yurt dışı ikili ilişkilerde köprü görevini üstlenecek olan sihirbaz, özlenen sinerjiyi geri getirecektir.”

Seni satacaz otobanda..sanane len n nereden bulacağımız..

Bişeyler yazacam ceza alacaz kendimi zor tutuyom

hırbo levent 5 milyon€ dursun özbek için büyük para tabi.Ben yeni yönetime güveniyorum.Zaten dün mehmet cengiz çok kaliteli bir konuşma yaptı tekmeyi yediler klüpten yaka paça atıldılar.
Paralı kalemleride sağa sola saldırıyorlar şimdi.

Ndiayenin yanına aynı enerjide ve oyun zekası iyi olan birini daha alırsak muazzam 1 iş yapmış oluruz.

hırbo levent 5 milyon€ dursun özbek için büyük para tabi.Ben yeni yönetime güveniyorum.Zaten dün mehmet cengiz çok kaliteli bir konuşma yaptı tekmeyi yediler klüpten yaka paça atıldılar.
Paralı kalemleride sağa sola saldırıyorlar şimdi.

Ben bu dursun un azize nin yolundan gittiğini yeni yeni anladım..

Yandaş satılık kalemşörleri de varmış

Levent Tüzemen: Mehmet Özbek ile konuştum; "5 Milyon € pazartesi sabahına oyunculara ödeme yapılması gerekiyor biz bulmuştuk. Yeni yönetim ne yapacak göreceğiz" dedi.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu doğru ise bakın işte böyle adamlar Galatasarayı yönetiyor. Bulduk, bunu yeni yönetime sunacağız diyeceklerine böyle diyorlar.

Sinan Bilgin, hani diyorsun ya yönetimler nasıl rahat çalışsın, taraftar duracağı yeri bilmeli diye. Böylesi adamların Galatasaray umrunda bile değil, bu yüzden iyi ki de Taraftar durmuyor, böylelerine rahat vermiyor.

Haldun üstünel sportif as de yer almaz,Albayrak var onunla calismaz haldun üstünel

Yillar önce bu konuda dedikodular cikmisti

''Malaga, Recio için Galatasaray'dan teklif aldı. Malaga'lı orta saha, bu transfer döneminde takımdan ayrılabilir.''

1f399.png
"Geçen hafta Benfica ve G.Saray'dan bir teklif aldın, ne düşünüyorsun?

"
1f399.png
Bruno Peres: "Şu anda Roma'yı düşünüyorum, burada çok mutluyum. Teklifler işimi iyi yaptığımı gösteriyor ama ben Roma'da kalmak istiyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt