Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fosil Kunter
Igor Tudors
AYDIN Özbek
Komisyoncu Mehmet Özbek
Terim gelirse kendimi yakarim diyen ückagitci Esref Alacayir
Taraftara atar yapan Alper Narman
Ayi Serdar Eder

gitti

Oktay Mahmuti
Fatih Terim
Mustafa Cengiz
Abdürrahim Albayrak
Burak Elmas
Claudio Taffarel
Eski futbolcularimiz

geldi.

#BurasiGalatasaray

Ama solbek gelmedi..:38573:

Şu tabloyu görmek nasip oldu ya

https://mobile.twitter.com/forzacim...705?ref_src=twcamp^share|twsrc^ios|twgr^other

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

670

Son düzenleme:
hızlı sol açık veya hızlı yedek bir forvet almalıyız tabi ki ilk sol bek alalım

Ahmed Musa ismini yazın da konuşmuştuk. Umarım gerçekleşir. Leciester ortasahası da kalabalık. Yaz dönemi için de şimdiden hazırlık yapılabilir Leicester kulübüyle. Ortasahamızda Selçuk, Donk filan giderse adam gerekecek.

Eren ve Sinan hırbosu biraz oynamak istese ve form tutsa, forvet bölgesi gayet yeterli aslında. Sadece ligde oynuyoruz zaten. Bana göre sol bek haricinde öyle aman aman olmazsa olmaz bi bölgemiz yok şu anda. Sakatlık ve cezalı durumlarında stoper bölgesi aksar, orası kesin. Ama bu kadar adam varken orada, transfer çok zor. Oraya yabancı alamayacağımıza göre, yerli oyuncu da bulamayacağımıza göre...

Bence FT sonrası Eren ve Sinan çıkışa geçer. Yasin örneğindeki gibi.

Eren'den iyi yerli alternatif forvet mi bulacağız. Adam kazma filan ama, iyi oyuncu. Bazen gereksiz yere gömüyoruz ben dahil bence.

Eren ve sinan ı şuan karabük almaz

Sinan dan da cacıl olmaz bu kafayla anca Türkiye kupası gülü olur..

Eren e eleştirmiyorum bile yeteneksizin önde gideni çapı o kadar

Hala Sinan ve Eren'den beklentisi olan var, cok ilginc. Iki oyuncu da ise yaramaz.

Gecen sene hic forvet yokken bile Galatasaray'da oynayamamis iki oyuncudan söz ediyoruz.

Eren zaten yeteneksizin önde gideni, 3 pas yapamiyor daha. Attigi paslarin hicbiri iyi degil.

Takimin 5 tane hücumcusu var. Feghouli, Yasin, Rodrigues, Belhanda ve Gomis. Kanatlardan biri yedek olacak yani digerlerinin yeri garanti.

Kulübeden gelip de katki yapacak oyuncu sayisi da dogal olarak sadece bir.

İlk maçında maçın adamı seçildi Tagliafico. "Sol bek" 25 yaşında 3.5 milyon euro'ya geldi. Maaşı da en fazla 700-800 bin Euro'dur..

hatırladınız mı :)

Almayın yedek forvet ve sol bek almayın, Gomis kampta yok Eren'e mi kaldık.

Ndiaye'ye 20me veriliyosa fırsatı kaçırmayalım,beleş Mbia süper olur hatta 2 m euro bonservise Manul Fernandes'i getiririz,deplasmanlarda oyunu yıkarız sayesinde, hücum sorununu çözer.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mbianın neresi müthiş olacak tam olarak tugay

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiaye'yi satmakta beis görmüyorum uygun fiyata. Her oyuncu doğru zamanda doğru fiyata satılır. Ama Ndiaye'den daha fazla yıllık ücretle 32 yaşında adamı getirmek tam vizyon işi olur. Tebrik ederim düşünenleri. Sonra 10 tane florya satsan ne olacak.
Pokoyu alsaydın 15 e satqbilirdin ndiayeyi şimdi olmaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt