Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.O.

Güzel Transfer.

6484d5269577ec8b1d5bb5a9dc0c93d9.jpg

Ayew çok iyi olur ya öküz gibi herif. İleri 3lüde her yere koy, rakipleri devire devire gol atar. Hava toplarında da etkili boyu uzun olmamasına rağmen. Baya beğendiğim bir topçudur.

___________Muslera
Mariano_Maicon_Serdar_Tavares*
___________Fernando
_______Badou____Belhanda
Feghouli___Gomis____Ayew

*SB Transfer

Ayew de Musa da çok iyi olur. Kısa vadede birini seçmek gerekirse Musa'yı tercih ederim. Hem daha uygun maliyeti var hem Dünya Kupası'na gidebilme adına düzenli oynaması lazım. Ekstra motivasyon ile gelecektir. Tarzı da Fatih Terim'in oynattığı oyuna uyuyor.

Musa olasılığı çok daha fazla ve oda harika olur.Birde sol bek çekilirse tamamdır Lato ve kalecide yollanır

Çift Santrafor mu yaparız,
yoksa Sol Winger mı olur
Fatih Terim'e soralım onu renkdaş.

Ama örnek verecek olursam herhalde Salah gibi olur. Sola yakın forvet gibi oynar heral (Salah sağa yakın tabi). Yani ben olsam böyle oynatırdım muhtemelen. Şöyle:

----------------Fernando
Fegh---Ndiaye---Belhanda
-------------------------------------------
---------------------------Ayew
-----------------Gomis

Bi tane de iyi sol bek alırsak çok hoş olurdu.

Fatih Terim'e soralım onu renkdaş.

Ama örnek verecek olursam herhalde Salah gibi olur. Sola yakın forvet gibi oynar heral (Salah sağa yakın tabi). Yani ben olsam böyle oynatırdım muhtemelen. Şöyle:

----------------Fernando
Fegh---Ndiaye---Belhanda
-------------------------------------------
---------------------------Ayew
-----------------Gomis

Bi tane de iyi sol bek alırsak çok hoş olurdu.
@Gökhan Topuz 'un FIFA da sevdiği 4-3-2-1 tarzı yani. H.O. :D

Could be quite a busy few days for Chelsea. They are looking to sign Emerson Palmieri and Edin Dzeko from Roma, which should mean Kenedy will join Newcastle on loan.

They have a loan deal agreed in principle already. (Sky Sports)

Kenedy'i de unutalim

konusmayı bilen cümle kurabilen türkce konusabilen bir baskanımız oldu kimse laf etmsin bosuna

Ayew heyecan verici olur da, olur mu işte...?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt