Başkan'ın en son tranfer için yaptığı açıklamaların videosu var mı arkadaşlar?
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
https://www.youtube.com/watch?v=ez3JVEC3hFE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan'ın en son tranfer için yaptığı açıklamaların videosu var mı arkadaşlar?
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çift Santrafor mu yaparız,Ayew çok iyi olur ya öküz gibi herif. İleri 3lüde her yere koy, rakipleri devire devire gol atar. Hava toplarında da etkili boyu uzun olmamasına rağmen. Baya beğendiğim bir topçudur.
Açıkgözlü olmayalım renkdaş.İkisini.
___________Muslera
Mariano_Maicon_Serdar_Tavares*
___________Fernando
_______Badou____Belhanda
Feghouli___Gomis____Ayew
*SB Transfer
Mayısta bu şerefsizin yine aday olacağı iddiaları vs var. Valla korkmuyor değilim hala...Tövbeler olsun ya. Nasıl bir beladan kurtulduk tam farkında değiliz bence. Ben hala şampiyon olmuşuz gibi sevinçliyim.![]()
Fatih Terim'e soralım onu renkdaş.Çift Santrafor mu yaparız,
yoksa Sol Winger mı olur
Yani seçildi, ilgi çok. Sonrası için yine yalan söylemediği sürece sorun yok bence.Levent Nazifoğlumuydu her gördüğü kameraya konuşan? Mustafa Cengiz başkan da bana o izlenimi veriyor
E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Gökhan Topuz 'un FIFA da sevdiği 4-3-2-1 tarzı yani. H.O.Fatih Terim'e soralım onu renkdaş.
Ama örnek verecek olursam herhalde Salah gibi olur. Sola yakın forvet gibi oynar heral (Salah sağa yakın tabi). Yani ben olsam böyle oynatırdım muhtemelen. Şöyle:
----------------Fernando
Fegh---Ndiaye---Belhanda
-------------------------------------------
---------------------------Ayew
-----------------Gomis
Bi tane de iyi sol bek alırsak çok hoş olurdu.
Mayısta bu şerefsizin yine aday olacağı iddiaları vs var. Valla korkmuyor değilim hala...
İnşallah öyle olur."Statüko" bile desteklemez bu çapsız herifi artık. Baskın seçim tek şanslarıydı. Hem kendisini hem onları rezil etti. Ben zannetmiyorum ki aidatını bile ödesin şu saatten sonra.