Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeegelaar'ı oynatıyor watford son maçta kadroda yokmuş holebas,yaşına takılmayın,sert agresif bekten oyun kurabilen ilginç bir oyuncu ingiliz olmayıp o yaşta epl de kalmak kolay değil..

1 hafta içinde 2 transferi yapabilir miyiz bilmiyorum ama artık daha iyi bir yönetim var umarım 2.5 senedir dursunumn bizi alıştırdığı aşağılık kompleksinden çıkarız

1 hafta içinde 2 transferi yapabilir miyiz bilmiyorum ama artık daha iyi bir yönetim var umarım 2.5 senedir dursunumn bizi alıştırdığı aşağılık kompleksinden çıkarız

Adamı tanımam ismini de aday olduğunda duydum ama şuana kadar çok kaliteli başkan olacak gibi. Umarım utandırmaz bizi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Adamı tanımam ismini de aday olduğunda duydum ama şuana kadar çok kaliteli başkan olacak gibi. Umarım utandırmaz bizi.

Bundan sonra kim oynasin kim oynamasin diye kafaniza hic takmayin
Terim herkesden en yüksek performansi alacaktir
önemli olan sol bek transferi
ben forveti bile birakip ona ayirdigim parayi Asamoahya harcardim...

Hakan balta oynasaydı holebas nedir kardeşim 33 yaşında solbek mi alınır şu sevdigimin güney amerikasından bi adam bulamadınız mı ya

kayserispor-galatasaray-wa-249-800.jpg

ahmed musa da gelirse düşünemiyorum takım speedster dolacak sağdan soldan

Acaba diyorum hoca Gomis Musa ile cift forvet için Belhandayi mi kesmeyi amaçliyor

Holebas +Chicharito =Şampiyonluk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Holebas +Chicharito =Şampiyonluk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2728.png
Leicester City’in Nijeryalı golcüsü Ahmed Musa’nın peşinde olan Galatasaray, sol bek için ise Yunan Holebas’ı gözüne kestirdi. Watford, satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etti [
1f517.png
Sabah]

iyi ya,cskda cok güzel golleri var :/chikarito zor,alamayız.holebası 600.000 avroya kiralamısız bu arada.gecmis yönetim geçen hafta anlasmıs zaten

Sen istediğin için o adam gelirse patlar bizde. İçine Lukunku kaçar renktaş. İşin şakası bir yana Musa 2 yıldır gol atmıyor ve oynamadı fazla.

Chicharito aradığımız ikinci forvet. Oluru da var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

anlasılan isimler belli işte.. resmi devir teslim günü bekleniyor.. yarın yeni transferlere kavusuruz

holebas gelsin de,ahmed musa olmazsa son 5-6 gün kala evertondan sandro ramirezi de kiralayabiliriz.seçenek çok.fırsatlar var.rahat olsunlar

Adam resmen ben sol bekim diye bağırıyor. Umarım almışızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt