Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmed musa cska ya gidiormus

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat olabilir çok çalisti hoca ile arasi Iyi müthis bir alternatif olabilir

2728.png
Leicester City’in Nijeryalı golcüsü Ahmed Musa’nın peşinde olan Galatasaray, sol bek için ise Yunan Holebas’ı gözüne kestirdi. Watford, satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etti [
1f517.png
Sabah]

Holebas ı tanımıyorum, hic izlemedim. Evra ya yaşından dolayı karşı çıkanlar Holebas gelsin diyor. Evra bir marka.. Holebas Evra dan daha mı iyi yani???

Ne Evra ne Holebas Sampiyonlar ligini kaldiramaz kisa vadeli cözüm bulup sezon sonu genc bir isim alinmalidir

Son düzenleme:
holebas romada üst düzey oynuyordu watford da yine aynı hatta direkt ilk 11 adamı watford niye versinki as oyuncusunu

Holebas şimdi sene sonu da olursa Asamoah gelir sol bek kusursuz olur. Lato gider.

Mariano
Asamoah
Linnes
Holebas

şeklinde gireriz.

Kalkamadım. Derse 2 saat geç gideceğim... Hep geç yatmak dan -_-

Eto,filan diyorlar boşuna peşinden koşmasinlar.

Öncelikle;eto'nun yaptığı pislikler.
Bizim maçlar da kendini yirtmasi ve bjk maçların da süt dökmüş kediye dönmesi.

Sonra maliyeti ve eto'yu yedek birakamama durumları düşünülmeli ve yanına bile yaklaşılmamali.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

@futbolarena

ÖZEL - Galatasaray'ın gözdesi Asamoah'a Roma talip oldu. Juventus'un da sözleşme uzatmak istediği Ganalı yıldıza en yüksek teklifi yapan takım Galatasaray. Asamoah bu nedenle 2 İtalyan takımının teklifine henüz olumlu yanıt vermedi.

sene sonu gel lan,kabul etme

Bezelyeyi kenar forvet gibi oynatamayız 4-4-2 oynamak gerekecek Belhanda forma bulamaz o zaman da sezon sonu pazarlayamayız. Gol yollarında Chicharitonun daha etkili olduğuna katılıyorum ama.

Belhanda Misimovic gibi patladı zaten her türlü. Sene sonu zarar etmeden fazla elden çıkartsak kafi. Katar, Rusya ve Fransa’da pazarı var 6-7 Milyon Euro eder.

Chicharito-Gomis bayıltır rakipleri. Tam 4-4-2 forvetleri. Yanlara da Rodri ve Soso ile bitiririz herkesi 30 dakika da.

Avrupa maçlarında tek forvet Chicharito olabilir deplasmanda özellikle.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dün ndiaye cezasahasına cok girmiş.rodrigues dogru zamanda dogru yere verse 2 gol de o atarmiş

Şu sol bek işi bugün yarın halledilmeli. Lato ile büyük maçlarda gol yememe ihtimalimiz yok hiç. Oraya çabuk ve kademesi iyi bir bek bulmak zorundayız. Holebas eskiden öyleydi ama 1-2 senedir takip etmedim. Çok gerilemediyse alalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt