Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir sakatlık durumu yoksa bence çok işimize yarayacaktır

#TransferZaman ı asıl şimdi başlıyor!
9293808620e24e699160e4501945997d.jpg

Holebas transferi ancak kiralık olacaksa gerçekleşsin ...

Bu seneyi kiralık oyuncularla idare edip . Yaz transfer döneminde kadro kalitemizi arttırmalıyız

Yaw Holebası beğenmeyenler şimdi yaştan falan dem vuruyor ama Clichy-Adriano gibi beklerede hayranlık duyuyorlardır yaşa bakmaksızın.Ama ad Holebas olunca Roma-Premier Lig farketmeksizin çöp damgasını yapıştırırlar.

Clichy, Adrianı ile Holebas bir mi sence? Kaldı ki o yaşta oyuncu çok ekstrem katkı alınacak biri olmazsa alınmasın zaten. Ama Adriano nere Holebas nere...

Ligde ilk 4 sıradaki takımların son 2 sezonda yedikleri kafa golü sayısı. (beIN Sports)

25 Galatasaray
8 Başakşehir, Fenerbahçe
2 Beşiktaş

25 mi oha

Holebasi begenmeyenler Asamoh gibi bir isim bekledikleri için begenmiyorlar.

Holebasi begenenler Latovleviciyi begenmedikleri için begeniyorlar

Asamoah bekleyenler Bundan dolayi Holebasi begenemiyor.

Arayada Evra Girince ortalik fena karisiyor.

Clichy, Adrianı ile Holebas bir mi sence? Kaldı ki o yaşta oyuncu çok ekstrem katkı alınacak biri olmazsa alınmasın zaten. Ama Adriano nere Holebas nere...

Değil doğru ikiside daha üstte oyuncular ama Holebasın gerçekten adı yok diye bu yorumlar var diye düşünüyorum,yaşına rağmen Roma ve Premier Ligde oynamış ve gerçekten iyi bir oyuncu Lato ve Hakandan başka alternatifimiz yokken 6 aylık kiralamak muazzam geliyor bana.Marianonun 1 tık altını solda göreceğiz gelirse yaşı farketmez.

BİLGİLENDİRME | Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kuruluna devir-teslim töreni 24 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 13:30'da Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt