Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Herhangi bir sakatlık durumu yoksa bence çok işimize yarayacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H.o.emre çolak antirenmandan kovulmuş![]()
![]()
Sol Bek Önerisi alalım heisAkıl mantık var 33 yaşında Watford 'un istemediği adamı biz niye güle oynaya alalım ?
Arif buradaki bütün troll arkadaşlara gıcık oluyorum lakin bir sana olmuyorum. Çok naif ve profesyonel şekilde yapıyorsun. Bence bunu başkalarına da öğretmelisin.#TransferZaman ı asıl şimdi başlıyor!![]()
Biz Premier Lig'de oynamıyoruz çünküAkıl mantık var 33 yaşında Watford 'un istemediği adamı biz niye güle oynaya alalım ?
Holebas transferi ancak kiralık olacaksa gerçekleşsin ...
Isim değiştirme paneline davet ediyorum seniwatfordlular forumlarinda halay cekiyorlar holebasi yolladik diye
Yaw Holebası beğenmeyenler şimdi yaştan falan dem vuruyor ama Clichy-Adriano gibi beklerede hayranlık duyuyorlardır yaşa bakmaksızın.Ama ad Holebas olunca Roma-Premier Lig farketmeksizin çöp damgasını yapıştırırlar.
Clichy, Adrianı ile Holebas bir mi sence? Kaldı ki o yaşta oyuncu çok ekstrem katkı alınacak biri olmazsa alınmasın zaten. Ama Adriano nere Holebas nere...
Kira veya 1.5 yıl reis farketmez Holebas sağlam topçu. Sene sonu bakılır duruma oturup konuşulur performansına göre ama formayı girdiği anda şampiyonluk şansımız artar