Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol Bek Önerisi alalım heis
Başkan seçiminde tahminin tuttuğu için de seni geç de olsa tebrik ederim kardeşBilmiyorum reis tutupda 33 yaşındaki adama bel bağlamak çok doğru gelmiyor be ...
Clichy, Adrianı ile Holebas bir mi sence? Kaldı ki o yaşta oyuncu çok ekstrem katkı alınacak biri olmazsa alınmasın zaten. Ama Adriano nere Holebas nere...
Ayuw ve Musa yalan mı acaba Chicharito deniyor
Kira veya 1.5 yıl reis farketmez Holebas sağlam topçu. Sene sonu bakılır duruma oturup konuşulur performansına göre ama formayı girdiği anda şampiyonluk şansımız artar
Ligde ilk 4 sıradaki takımların son 2 sezonda yedikleri kafa golü sayısı. (beIN Sports)
25 Galatasaray
8 Başakşehir, Fenerbahçe
2 Beşiktaş
25 mi oha
Bilmiyorum reis tutupda 33 yaşındaki adama bel bağlamak çok doğru gelmiyor be ...
Başkan seçiminde tahminin tuttuğu için de seni geç de olsa tebrik ederim kardeş
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnan geçiş döneminde bundan iyisini yapamazlar. Sene sonu bakılır duruma
ayew chicharito musa kim gelirse gelsin müthis olur
Değil doğru ikiside daha üstte oyuncular ama Holebasın gerçekten adı yok diye bu yorumlar var diye düşünüyorum,yaşına rağmen Roma ve Premier Ligde oynamış ve gerçekten iyi bir oyuncu Lato ve Hakandan başka alternatifimiz yokken 6 aylık kiralamak muazzam geliyor bana.Marianonun 1 tık altını solda göreceğiz gelirse yaşı farketmez.