Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat baya üzüldü galiba yeni baskan geldi diye

Ayuw ve Musa yalan mı acaba Chicharito deniyor derken Musa dedi

Ligde ilk 4 sıradaki takımların son 2 sezonda yedikleri kafa golü sayısı. (beIN Sports)

25 Galatasaray
8 Başakşehir, Fenerbahçe
2 Beşiktaş

25 mi oha

Artık bir şekilde defans dörtlüsünü garantileyip sürekli bu sorun üzerine çalışılması lazım Taffarel 'den Terim 'e Muslera 'dan Maicon-Serdar'a Fernando-Gomis 'e kadar herkes bu konu üstünde dursun artık

Mesela bu işi en iyi yapan Atlético Madrid bana göre açın adamların duran toplarda pozisyon almasını ceza sahasını parsellemesini izleyin adam adama mı savunuyorlar alan savunmasını mı yapıyorlar öğrenin şunları

Valla yeter artık yediğimiz yan top kafa topu filan ...

Değil doğru ikiside daha üstte oyuncular ama Holebasın gerçekten adı yok diye bu yorumlar var diye düşünüyorum,yaşına rağmen Roma ve Premier Ligde oynamış ve gerçekten iyi bir oyuncu Lato ve Hakandan başka alternatifimiz yokken 6 aylık kiralamak muazzam geliyor bana.Marianonun 1 tık altını solda göreceğiz gelirse yaşı farketmez.

6 ay kiralık olursa ben de evet derim. Ama satın alınacaksa itiraz ediyorum.

erdal rakip ve jaroslaw jach crystal palace'da

Jose+Holebas+AFC+Bournemouth+v+Watford+Premier+RRIkl0bv5V3l.jpg

ahmed-musa_q9jumuatwnzi1tz0w0gsvfk5g.jpg

DUF_K0ZX0AE6K7r

Seçimden önce Nevzat , Dursun'un 2 oyuncu ile anlaştığını yazmıştı. Şimdi açıklamış ckarito ve holebas için top yeni yönetimde diye . Dün gökmen de anlaşma sağlanmıştı yeni yönetim bitirecek diye yazdı. Valla ilginç holebas kolay da ckarito vw ahmet musa falan çok zor isimler bence . Bunlarla anlaşma yakinsa ve yeni yönetimde her seferinde 2 transfer eksiğimiz var lafini vurguluyorsa almamaları imkansız gibi bir şey. Kaliteli oyuncular ile anlaşma yakinsa 3 yaşındaki adam da şampiyonluk için alır yani . Anlamadım gitti ya neyse

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt