Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milletin bir anda Belhanda’yı silmesi garibime gidiyor. Bizim takımda çok iyi iş yapacaktır bana göre. Bunu ciddi söylüyorum Fatih Terim adam eder.

Afrika Kupası yazları düzenlenecek artık. (2019, 2021, 2023...)

Gönül rahatlığı ile Afrikalı topçuları kadromuza katabiliriz.
Güzel bir haber.
Ne kadar çok zenci oyuncu bir takım da olursa o kadar iyi bence.

Sergen gelsede bir yurt dışı kaynaklı haber patlatsaaaa

baskanın su anda imza yetkisi varmı? perşembe günü is bası yapacaksa eger o güne kadar kap filan gelmez

x240-Q1Z.jpg

S.A

noldu melih transfer haberi vrrcekti?

bu takımın sadece sol beke ihtiyacı var. üç beş maliyetli transfer yapılacak kadro değil.
hem elindeki oyuncuları en yüksek noktaya getirmen lazımki sadece futbolcu alan değil satanda olabilesin ve ayriyeten biz katar sermayesi destekli cıty değiliz yada devlet destekli başakşehir, hokus pokus yapamayız

Ahmed Musa ve Holebes olursa çok cok iyi olacak benim acimdan . Holebes'ten daha iyisi olsa keşke ama eldeki imkanlar bu yapacak bir şey yok lakin ahmed 2 sene önce 20 milyondu şimdi alsak bile en az 12 milyon opsiyon falan koyarlar ama olsun yine de gelsin .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Semih reys , ahmetle korayı gönderirsek gelsin beleşe.
Kral cimbomludur

aslında lazım ahmed yerine gelebilir cl listesine adam yazmamız gerekiyor. şuan kimse yok eray bile alt yapıdan sayılmıyormuş.

isim isim bakmadımda holebasa bile laf edenler olmus artık bisey demiyorum allah ıslah etsin : )

premier ligten oyuncuyu getirebildin de laf etmesi kaldı ,cehalet kötü gercekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt