Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayew
ahmed musa ile ilgilenmeleri güzel

liste

ısaac succes
sandro ramirez
diye devam etsin

Ayew-Feghouli-Gomis tam bir Ligue 1 Marsilya-Monaco forvet hattı

Ilk olarak bi sol bek bulalim da gerekirse feghouli'yi kayseri macinda oldugu gibi sezonun genelinde yardimci forvet olarak oynatabiliriz

ayew gelsin cıplak kosarım yolda hamzaoglu yüzünden alamamıştık adamı

https://www.youtube.com/watch?v=6dRudHTsWbQ ahmed musa ,ayew olmazsa holebasla beraber kiralık gelsin.şans bulamıyo watfortda.şimdi olmazsa da sene sonu kesinlikle alınsın,cok yetenekli.brumadan daha büyük paralara da satabiliriz.

Son düzenleme:
Burak Elmas için ne diyorsunuz beyler, sürekli sosyal medyadan taraftarla iletişim halinde, sürekli populist yorumlar yeni yönetim için. Sizce abartıyor mu kendini yada yönetimi sevdirmek için. Ortalık flu gibi şuan ak koyun mu kara koyun mu çözemedim

@Burak__Elmas

Bu süreçte Galatasaraya destek olan ve yanımızda yer alan mevcut sponsorlar ve yeni kurum + kuruluşlarıda sizler ile paylaşacağız. Galatasaraylı unutmaz!

Burak Elmas için ne diyorsunuz beyler, sürekli sosyal medyadan taraftarla iletişim halinde, sürekli populist yorumlar yeni yönetim için. Sizce abartıyor mu kendini yada yönetimi sevdirmek için. Ortalık flu gibi şuan ak koyun mu kara koyun mu çözemedim

burak elmas yeni biri degil ,uefa kupasını kaldıran süren yönetiminde futbol a.ş de yöneticydi henüz 30lu yaslarındayken

faruk sürenin damadı aynı zamanda terimle geçmişi albayraktan filan cok daha eski birisi yani

mustafa cengizin 3.söyledigi kiside bence haldun üstünel olacak onunda burak elmasla arası iyi

Birde bakmışız Haldun Üstünel bir kolunda Ayew, diğerinde Holebas ile girişini yapıyormuş..

burak elmas yeni biri degil ,uefa kupasını kaldıran süren yönetiminde futbol a.ş de yöneticydi henüz 30lu yaslarındayken

faruk sürenin damadı aynı zamanda terimle geçmişi albayraktan filan cok daha eski birisi yani

mustafa cengizin 3.söyledigi kiside bence haldun üstünel olacak onunda burak elmasla arası iyi

Abdurrahim Albayrak Florya, Burak Elmas ve doğruysa Haldun Üstünel de transferlerle ilgilenecek diye düşünürsek Futbol AŞ çağ atlar. Yönetim de bu arada mali ve idari disiplini oturtmaya çalışır.

2 transfer var diyorlar... baskan dugmeye basmis. Baskan secilipte transfer yapmama durumu yok bu ulkede :-)

hocam seni seviyorum...
6a088dcec91d12db5c167d9f64f9a366.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt