Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rahatsiz olmanız doğal
evet. Terim'i gram sevmiyorum. Ama Galatasaray'ın başında kim varsa destekliyorum. Popülist, paragöz ve asla zor zamanda elini taşın altına koymayan birisi olarak görüyorum. Ama TD iken asla bu yönleriyle eleştirmem. Başarılı ve başarısız yönleri hakkında konuşurum. Çünkü şuan bunları konuşmak yersiz ve gereksiz. Galatasaray'a zarar verir.

Dursun döneminde en çok da bu konuda acı çekmiştik

Hem kaliteli topçuları almayı beceremediler hem aldığımız adamlara çok fazla para verdiler F/P olarak çok iyi diyebileceğimiz Rodrigues-Fernando-Mariano-Gomis gibi 3-4 transfer var

Haldun Üstünel inşallah tüm bu sıkıntıları çözecek yeniden kaliteli topçuları kalitemize yakışır şekilde transfer edebilicez ...
Kulüp tarihimizin en iyi transfer dönemlerinden birini yaşadık resmen. Sona doğru stoper, sol bek ve kaleciye pek bütçe kalmadı dediler ama yine de 1 sezon idare edecek adamları almayı da ihmal etmediler.

Carrasso, Denayer ve Lato'yu kağıt üstünde iyi ki almışız demiştik. Lato çok kötü çıktı ama yapacak bir şey yok. Diğer adamlar zaten ilk 11 oyuncusu diye alındı ama maliyet konusunda katılıyorum. Ciddi pazarlık yapılan bir oyuncu yok.

Daha çok alternatif adamların alınacağı bir dönem olacak Temmuz'da.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu şerefsizin evladı ahmed musa nasıl bi futbolcu böyle ..barcelonanın içinden geçmiş tek basına,2 golde muazzam hem cok hızlı hem calım yeteneği cok iyi

Manchester City, Athletic Bilbao'nun 23 yaşındaki stoperi Aymeric Laporte'yi 65 milyon euro + 5 milyon euro bonus karşılığında kadrosuna kattı. (Mundo Deportivo)

Kulüp tarihimizin en iyi transfer dönemlerinden birini yaşadık resmen. Sona doğru stoper, sol bek ve kaleciye pek bütçe kalmadı dediler ama yine de 1 sezon idare edecek adamları almayı da ihmal etmediler.

Carrasso, Denayer ve Lato'yu kağıt üstünde iyi ki almışız demiştik. Lato çok kötü çıktı ama yapacak bir şey yok. Diğer adamlar zaten ilk 11 oyuncusu diye alındı ama maliyet konusunda katılıyorum. Ciddi pazarlık yapılan bir oyuncu yok.

Daha çok alternatif adamların alınacağı bir dönem olacak Temmuz'da.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam akıllı bir sol bek alabilseydik yazın sadece alternatifler üzerinde dururduk gerçekten reis

Veya Ndiaye-Rodrigues gibi adamları iyi paralara satabilirsek onların yerini doldurmaya uğraşırdık ...

ferdi kadıoglu,rezan corlu gibi arkadaşları alsak ya yerli kadro için sene sonu

#nowplaying usher bad girl

Kiralık olarak G.Saray forması giyecek olan iki oyuncunun da imzası seçim yüzünden ertelendi. Gözler Başkan Cengiz’de

Sol bek ve forvet takviyesi yapmaya karar veren Galatasaray'da tüm görüşmeler İngiltere'de gerçekleşti. Dursun Özbek başkan seçilseydi Watford'un Yunan sol beki Jose Holebas dün imza atmak için İstanbul'a gelecekti. Geçen perşembe İngiltere'ye giden menajer Ahmet Bulut da Leicester City'nin Nijeryalı forveti Ahmed Musa transferini bitirmeye çok yaklaştı. İki oyuncunun sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlarıyla kiralanması gündemde.

sabah

hadi hayırlı olsun diyelim artık

Musaaaaaaaaaaaaaa

Chicharitoooooooooooooooooooooooo

Ayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew

#nowplaying usher bad girl

Kiralık olarak G.Saray forması giyecek olan iki oyuncunun da imzası seçim yüzünden ertelendi. Gözler Başkan Cengiz’de

Sol bek ve forvet takviyesi yapmaya karar veren Galatasaray'da tüm görüşmeler İngiltere'de gerçekleşti. Dursun Özbek başkan seçilseydi Watford'un Yunan sol beki Jose Holebas dün imza atmak için İstanbul'a gelecekti. Geçen perşembe İngiltere'ye giden menajer Ahmet Bulut da Leicester City'nin Nijeryalı forveti Ahmed Musa transferini bitirmeye çok yaklaştı. İki oyuncunun sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlarıyla kiralanması gündemde.

sabah

hadi hayırlı olsun diyelim artık

Başkan değiştiği için bir sıkıntı olmaz değil mi? İkiside sağlam futbolcular, umarım kadromuza katarız.

Yarin aksam saatlerinde kap bildirimleri bekliyorum

basaksehirden kerim freiyi kiralasak,yasinden bile daha cok şans bulur.basaksehirde şans bulamaz artık.napolloniyi oynatıyo zaten abdullah hoca,arda da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt