Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas için ne diyorsunuz beyler, sürekli sosyal medyadan taraftarla iletişim halinde, sürekli populist yorumlar yeni yönetim için. Sizce abartıyor mu kendini yada yönetimi sevdirmek için. Ortalık flu gibi şuan ak koyun mu kara koyun mu çözemedim

Ben tam tersini düşünüyorum günümüzde sosyal medya kullanımı çok yüksek olduğu bir dönem de böylesi taraftarın sesini dinleyecek hem de o sinerjiyi verecek bir yönetici profili olması gerekiyordu. Taraftarların sesini dinleyip güzel projeler yaratıp ekonomik olarak kalkındırma potansiyelleri var.

Son düzenleme:
hatırlıyor musunuz la 3-4 ay önce bu forumda fatih terim ismi geçince homurdananlar vardı :D Galatasaray'lılar hani kendileri...
nerde o üyeler acaba... antu'dan firsat kaliyor mudur buraya onlar için yoksa takımlarından umutlarını çoktan kestiklerinden mi salça olmuyorlar :)

Bizim transfer isi, istanbula kar yagacak denmesi gibi bisey.

Istanbula kar yagar, bizede transfer .:-)

Leicester'ın forveti Ahmed Musa, Galatasaray'ın scout ekibi tarafından önerildi. Terim transferi onayladı. Satın alma opsiyonuyla kiralanması gündemde. (Hürriyet)

burak elmas yeni biri degil ,uefa kupasını kaldıran süren yönetiminde futbol a.ş de yöneticydi henüz 30lu yaslarındayken

faruk sürenin damadı aynı zamanda terimle geçmişi albayraktan filan cok daha eski birisi yani

mustafa cengizin 3.söyledigi kiside bence haldun üstünel olacak onunda burak elmasla arası iyi

Doğru diyorsun kardo ilk defa duymuyoruz adını ama ozamanlar sosyal medya cart curt bişiler olmadığı için bu kadar göze batmıyordu kendisi. Umarım sonu levent nazifoğlu gibi olmaz. Biliyorsunuz daha 1 sene önce herkes yere göğe sığdıramıyordu ilk geldiğinde

Nacik Holebas için Terim henüz onay vermedi demiş,Hoca Lato faziasını gördükten sonra Holebası tabiki onaylar,Lato denen herif 6-7 maç daha oynarsa kontratı kapacak aman ha Holebası kaçırmayalım

:/ böbrek taşım var galiba

Leicester'ın forveti Ahmed Musa, Galatasaray'ın scout ekibi tarafından önerildi. Terim transferi onayladı. Satın alma opsiyonuyla kiralanması gündemde. (Hürriyet)

Ahmed Musa zor bir transfer gibi durmuyor leicester bonservis konusunda sıkıntı çıkarsa bile yarım yıllığına 1.5 yıllığına kiralamak çok zor olmasa gerek

Hücuma ciddi katkı katar çeşitlilik getirir

Hücumda her bölgede oynayabiliyor. O maçta birisi formunda değil mi tak koy yerine A.Musa'yı
Oyun kitlendi mi koy A.Musa 'yı ceza sahasını karıştırsın
Atom karınca gibi de çalışır takıma da ciddi katkı verir diye düşünüyorum

vay be müthis scout ekibi kutlamamiz lazim Ahmed Musa gibi hic kimsenin tanimadigi oyunculari buluyorlar

Ahmed Musa zor bir transfer gibi durmuyor leicester bonservis konusunda sıkıntı çıkarsa bile yarım yıllığına 1.5 yıllığına kiralamak çok zor olmasa gerek

Hücuma ciddi katkı katar çeşitlilik getirir

Hücumda her bölgede oynayabiliyor. O maçta birisi formunda değil mi tak koy yerine A.Musa'yı
Oyun kitlendi mi koy A.Musa 'yı ceza sahasını karıştırsın
Atom karınca gibi de çalışır takıma da ciddi katkı verir diye düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum, A.Musa gibi bir oyuncuya mutlak ihtiyacımız var bence 2 m euro kiralama + 8-10 m euro opsiyon koydurursak sene sonu şampiyon olduğumuz taktirde rahatlıkla alabiliriz. Haldun Üstünel giderse alır gelir :D

Kesinlikle katılıyorum, A.Musa gibi bir oyuncuya mutlak ihtiyacımız var bence 2 m euro kiralama + 8-10 m euro opsiyon koydurursak sene sonu şampiyon olduğumuz taktirde rahatlıkla alabiliriz. Haldun Üstünel giderse alır gelir :D

Dursun döneminde en çok da bu konuda acı çekmiştik

Hem kaliteli topçuları almayı beceremediler hem aldığımız adamlara çok fazla para verdiler F/P olarak çok iyi diyebileceğimiz Rodrigues-Fernando-Mariano-Gomis gibi 3-4 transfer var

Haldun Üstünel inşallah tüm bu sıkıntıları çözecek yeniden kaliteli topçuları kalitemize yakışır şekilde transfer edebilicez ...

hatırlıyor musunuz la 3-4 ay önce bu forumda fatih terim ismi geçince homurdananlar vardı :D Galatasaray'lılar hani kendileri...
nerde o üyeler acaba... antu'dan firsat kaliyor mudur buraya onlar için yoksa takımlarından umutlarını çoktan kestiklerinden mi salça olmuyorlar :)

burda. hala daha rahatsızım.

haldun.jpg

Jose Holebas : 600 K kiralama (1 M € Opsiyon)
Ahmed Musa : 1 M € Kiralama (6.5 M € Opsiyon)

6 aylık 1.5 Milyona nefis çözüm

Ahmed Musanın piyasası çok düştü 1.5 felaket sene geçirdi öyle 10-15 opsiyon koydurtamazlar zaten 19'a aldılardı

Yapın bir iki transfer de alalım şampiyonluğu hocanın zorlamasıyla kopacak adaleler yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt