Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16 cash ise ustune guzel bonuslar cakip yollamak lazim.
Dunya kupasini sene sonunu beklemeye gerek yok bize oyun akli olan rakibinin ustunden asirtip kanada top atmaya cekinmeyecek bir 8 numara lazim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O oyuncu da bedevaya gelmiyor ama. Artık bu paralar küçük gelmeye başladı. 20 milyon sınırı makul bence. Artık bu paralara hem dinamik hem olsun hem oyun aklı olsun dersen oyuncu alamıyorsun.

Son Dakika: Emre Akbaba gelecek sezon için Başakşehir ile anlaştı.

Bu nedir yaw

Mossoro'nun yerine nokta atisi olur,mossoro 34 oldu galiba

Adamlar geçen sezonda Fener filan isterken İrfan Can'ı devre arası kapmıştı. Şimdi de Emre. Çok iyi yönetiliyorlar kabul etmek gerek. Ozan Tufan'ı da istiyor haberleri vardı ama bilmiyorum.

Mossoro da gerçekten çok orjinal bir 10 numara idi. En çok Emre ve Mossoro'nun yerlerini nasıl dolduracaklar merak ediyorum.

Iyi nöbetler :)
Çaylar benden.

5d5236846422c034226904b23f37e72b.gif

Uğur Karakullukçu: Ndiaye'ye 16 milyon euroluk resmi teklif var. Galatasaray 20 milyon euro istiyor.
İyi para ama şu saatten sonra yerine adam alamayız. Ndiaye şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli. Astronomik bir teklif olmadıktan sonra bu sezon satılmamalı. Şu gereksiz ve dengesiz faul yapma işini bir çözse üst düzey orta saha olabilir.

https://youtu.be/odS1ndnJX4U

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet musa cska yolcusu geçmiş olsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musa Cska olayı kolpa gibi duruyor,o Nijerya Antrenörünün dediği şeyi sadece kıytırık Nijerya kaynakları paylaşmış Fanatikten hallice şeyler olabilirler.

Dış kaynaklarda Ayew için 14 milyon pound teklif ettiğimiz söyleniyor :) 4 milyon pound bile verecek bir bütçemiz olduğunu sanmıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mascherano, Çin'e gitmiş.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musa Cska olayı kolpa gibi duruyor,o Nijerya Antrenörünün dediği şeyi sadece kıytırık Nijerya kaynakları paylaşmış Fanatikten hallice şeyler olabilirler.
Nijerya kaynakları sağlam çıkar genellikle

Dış kaynaklarda Ayew için 14 milyon pound teklif ettiğimiz söyleniyor :) 4 milyon pound bile verecek bir bütçemiz olduğunu sanmıyorum

Dert etme. GS istediği vakit 30 Mil Pound bile Cash verecek maddi gücü vardır.

Satın alma opsiyonu olabilir. nede olsa almayız diye düşünmüşlerdir :)

Trollenmiş gibi hissediyorum sayın Puki bir an gaflete düştüm sanırım

Arif seni kafaya almış gibi duruyor kenk. :asd22:

Ama cska musa kaynağına yaptığın eleştiriler mantıklı.

O oyuncu da bedevaya gelmiyor ama. Artık bu paralar küçük gelmeye başladı. 20 milyon sınırı makul bence. Artık bu paralara hem dinamik hem olsun hem oyun aklı olsun dersen oyuncu alamıyorsun.

UEFA yeni bir uygulamaya gidiyor ve muhtemelen gelecek yıldan itibaren kulüpler yüksek bonservisler ödeyemeyecektir. Onun için bu dönemde satılabilirse satılır. Tabi ben bu dönemde şampiyonluğa giderken hele de kadro kısıtlıyken futbolcu satılması taraftarı değilim ancak seneye o fiyatları görmeyecektir. (tabi UEFA kuralı uygulamaya sokarsa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt