- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DIŞ HABER - Galatasaray, Junior Tavares için 1.5 milyon Euro önerdi ancak Sao Paulo 3.5 milyon Euro istiyor. Oyuncunun menajeri Henouda, Galatasaray'ın teklifini arttırmaya çalışıyor. https://twitter.com/futbolarena/status/956063631967510528/photo/1
bu brezilyali gevşekler cidden sinir bozucu ya
adamlarda ki işlere bak bu kekolardan oyuncu almak kadar sıkıntılı iş yok yaParceiro de Kia tenta fechar ida de Junior Tavares do SP para o Galatasaray - Futebol - UOL Esporte
"Galatasaray'ın teklifi yaklaşık 1.5m €. Sao Paulo teklifin arttırılmasını ve 3.5m €'ya çıkarılmasını istiyor.
Galatasaray'ın teklifi Junior Tavares'in ekonomik haklarının %100'ü için. Sao Paulo hakların %50'sine sahip. %50'si ise Gremio'da."
Bizim Belhanda'dan iyi oyuncu net...Başakşehir, sezon sonu için emre akbaba ile anlaşmış.
Tekrardan kendilerine tşk ediyorum.
Bizi bir çöpden daha kurtardıkları için.
Başak'in transfer politikası, basketbolda ki darüşşafaka'ya benziyor.
Etrafta ne kadar oyuncu varsa saldırıyorlar ama sonun da ne olacak meçhul.
Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.
99% bu ikili bizim yeni transferlerimiz olacak.Holebas ve Ahmed Musa geldimi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen bile belhanda'dan daha iyi oynarsın.Bizim Belhanda'dan iyi oyuncu net...
Adamlar geçen sezonda Fener filan isterken İrfan Can'ı devre arası kapmıştı. Şimdi de Emre. Çok iyi yönetiliyorlar kabul etmek gerek. Ozan Tufan'ı da istiyor haberleri vardı ama bilmiyorum.
Mossoro da gerçekten çok orjinal bir 10 numara idi. En çok Emre ve Mossoro'nun yerlerini nasıl dolduracaklar merak ediyorum.
Başakşehir, sezon sonu için emre akbaba ile anlaşmış.
Tekrardan kendilerine tşk ediyorum.
Bizi bir çöpden daha kurtardıkları için.
Başak'in transfer politikası, basketbolda ki darüşşafaka'ya benziyor.
Etrafta ne kadar oyuncu varsa saldırıyorlar ama sonun da ne olacak meçhul.
Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.
Parceiro de Kia tenta fechar ida de Junior Tavares do SP para o Galatasaray - Futebol - UOL Esporte
"Galatasaray'ın teklifi yaklaşık 1.5m €. Sao Paulo teklifin arttırılmasını ve 3.5m €'ya çıkarılmasını istiyor.
Galatasaray'ın teklifi Junior Tavares'in ekonomik haklarının %100'ü için. Sao Paulo hakların %50'sine sahip. %50'si ise Gremio'da."