Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdulrrahim albayrak ,konuşuyor da gomis'in parasını bire bir yazan köstebekler var dedi . Kısaca gomis haberi doğru gibi. Sakatlık olayını bilemiyorum ama eğer doğru olan para konusu için oynamıyorsa boşuna adama çok değer vermişiz. Eğer doğruysa diyorum sakın doğrudur dediğim anlaşılmasın

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nevzat tutuştu haber sızdıranı ifşa edicez denince ahahahaha

Sen bile belhanda'dan daha iyi oynarsın.

Transfer kriterimiz, eldeki çöpten iyidir gelsin OLMAMALI.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.
Yok ya Emre'nin belirli bir kumaşı, kalitesi var zaten. İyi bir oyuncu. Çöp filan değil. Ama biz istesek hayvan gibi gereksiz yere fazladan fiyat çekerlerdi. O kadar para verdikten sonra 10 numara mı yok...

Para var huzur var. Bizim Riva projesinin yüzde 20 payı da bunlara gidiyor olabilir. Yollar sonra çıkar ortaya.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Doğru Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'da para yok. Sonuçta stadlarını devletin yaptığı, yüz milyonlarca lira vergilerini ödemeyen, Kadıköy'ün göbeğine gecekondu dikebilen, hemen hergün sermaye artırımı ile küçük yatırımcının tepesine binen kulüplerin parası yoktur.

Asamoah Galatasarayda diyen Gana kaynaklarını hatırlıyorum Afrika basınının çok iyi olduğunu sanmıyorum,BBC falan haberleştirseydi doğruluk payı verirdim.
Asamoah Galatasaray da demiyen kaynak yoktu ki

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son dk

Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Vagner Love transferi çıkmaza girdi, rota Samuel Eto'o'ya döndü.

Bein

Tavares'i izlemedim ama 1.5 milyona bu yaşta bir brezilyalıya yatırım yapılmasını yanlış bulmam. Zarar ettirmez bu fiyatlarla gelirse.

Abdurrahim Albayrak: "Bazı arkadaşlarımız bilinçli haber yapıyorlar ama yıpratmak için yapmalarına üzülüyorum. Gomis'e yapılan haber çok yakışıksız. İçeriden kimlerden haber alındığının farkındayız. Bu isimleri tek tek GS TV'den açıklayacağız."

Abdurrahim Albayrak:"Bazı arkadaşlarımız bilinçli haber yapıyorlar ama yıpratmak için yapmalarına üzülüyorum. Gomis'e yapılan haber çok yakışıksız. İçeriden kimlerden haber alındığının farkındayız. Bu isimleri tek tek GS TV'den açıklayacağız."

Abdurrahim Albayrak:"Kimse Galatasaray'dan ekmek yiyip de Galatasaray'ı satamaz. Satanları burada barındırmayacağız."

Gomis it gibi çalışınca iyi golleri atınca iyi parasını isteyince kötü
Bırakın romantizmi kimse bedavaya oynamaz çalıştığın işyerin bir ay vermesin parayı ne oluyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A. Holebas + Musa
B. Holebas + Chicharito
C. Tavares + Musa
D. Tavares + Chicharito
E. Holebas + Ayew
F. Tavares + Ayew

Bakalım hangisi olacak

Albayrak Terim'in çalıştığını son zamanlarda bomba patlaririz rahat olun dedi de sanki bir şey bilmiyor pek . Neyse Başkan zaten 2 oyuncu dedi bakalım yapabilecek miyiz. Son transfer günü ne arkadaşlar?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdurrahim Albayrak: "Bazı arkadaşlarımız bilinçli haber yapıyorlar ama yıpratmak için yapmalarına üzülüyorum. Gomis'e yapılan haber çok yakışıksız. İçeriden kimlerden haber alındığının farkındayız. Bu isimleri tek tek GS TV'den açıklayacağız."
...

d2bdeee8f0ae72dc116780eca9b3b599.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt