Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can BÜYÜK abi 2 defa aynı şeyi yazmayim diye etiketliyorum.

Yahu gidip de 5-6M bonservis verelim diyen yok. Adamlar zamanında 500K'ya aldılar. F/P'ın dibine vurdular bu transferle. Almaya kalksan kargalar 15M'dan aşağıya fiyat çekmez. Sakatlık sorunu olmasa zaten şu anda çok farklı bi seviyedeydi bu herif. Senin boktan liginde ne işi olurdu?
Sakatlık sorunu olan bi oyuncuya elbette yatırım yapılmaz bonservisle. Beleşe gelecek olsa hayır denmez. Senin cigerini biliyoruz biz.

''Malum arkadaş türkiye ligi dışında başka bir vizyona sahip olmaz diye.''

Ilk olarak senden neredeyse 20 yas büyük olan adama karsi sarf ettigin sözler hic hos degil. Evet senin fikrini paylasmayabilir hatta sana göre fikirleri sacma da olabilir hatta kendisi yerli düsmani da olabilir ama adama ruh hastasi falan demek hic yakismiyor sana Onur.

Tolgay kötü futbolcu degil ama öyle aman aman bir futbolcu da degil. Mesela Ndiaye yi yetersiz bulmama ragmen Tolgay'a degismem. Fernando ya hic degismem.

Yanilmiyorsam Besiktas ile kontrat yeniledikten sonra 2 Milyon üzeri aliyor artik. Hayatta etmez o parayi.

Son düzenleme:
Klubun annasini bel.misler ne yazikki.. dünya kadar para gelmişti borçlar sifirlaniyordu ne oldu böyle bir anda adi dursun ... full cebe indirmis ünal Aysal ıyi kötü drogba Sneijder meloyu felan getirmişti bu dursun full yiyici reklamini yaptı klubun parasını yedi gitti adi herif

beine göre fikret manyağı alamamış loveu etoya kalmışlar ama eto muhtemelen bizi seçecektir.

nevzat denen satılık herif dursun seçimi kaybedince neredeyse ağlayacaktı.önceden de tetikçi olduğunu düşünüyordum ama o gün iyice emin oldum, sokmayın şunu kulübe

nevzat ve ali nacinin nasıl paralı kalemler olduguda ortaya cıkmıs oldu böylece,forum ahalisede anlamıstır

Dün oyuna alınmayan Younes Belhanda bugün avrenman da AK-47 ile adeta ateş püskürdü. (Fanatik) h

b56d3bfa1478c085f891a002e8bc5e80.jpg

Bu duyumcular benim yorumlarımı mı okuyorlar yav :D 2 3 hafta önce filan Love veya Eto'o gelse şampiyon yapar diyordum inşallah gelir ikisinden biri. Kısa vadede Necati Ateş etkisi yaparlar.

fanatik denen tuvalet kağıdının yaptığı haberler tesadüf değil
bence sebebi dursun'un iktidar ile iyi ilişkilerinden kaynaklanıyor ve secimde aniden dursuna cephe alınmasının altında bu yatıyor.
iktidar güdümündeki spor medyası dursun kaybedince ağladı fark ettiyseniz çünkü onların adayları kaybetti.
önümüzdeki günlerde sayın cengiz biat etmezse bunun gibi çok haber görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt