Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatya, meşhur Doria'yı kiralamış bakalım ne yapacak burada

Ulan keşke Belhanda 'ya şöyle iyi bir teklif gelse de satıp Klaassen'e sulansak

Adam en son 23 Eylül'de Bournemouth maçında oynamış ondan beri de kadroya bile giremiyor ciddi ciddi silmişler adamı yani

Klaassen-Ndiaye ikilisi ligi darmaduman etmez miydi ?

Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim, Bayern Münih'ten Juan Bernat'ı transfer etmek istiyor." ➤ http://bit.ly/2BtqWiA https://twitter.com/futbolarena/status/956277209412628480/photo/1

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon sadece 3 maçta görev aldı bunların içinde de sadece bu hafta ilk defa 90 dakika sahada kaldı. Alaba bu yıl fazlaca sakatlık yaşadı belki dinlendirmek için oynatmıştır Bernat'ı + 2019 yılında sözleşmesi bitecek

Ama bunlara rağmen yine de çok zor transfer ya kiralık olarak zorlayabiliriz ya da çok ciddi bir bonservis vermemiz gerekir ...

Şunu da ekleyim şu dönemde adı çıkan sol bekler arasında (F.Luis hariç) en çok istediğim sol bek kendisidir ...

Cengiz Romada bi ise yaramiyor

Bu sezon sadece 3 maçta görev aldı bunların içinde de sadece bu hafta ilk defa 90 dakika sahada kaldı. Alaba bu yıl fazlaca sakatlık yaşadı belki dinlendirmek için oynatmıştır Bernat'ı + 2019 yılında sözleşmesi bitecek

Ama bunlara rağmen yine de çok zor transfer ya kiralık olarak zorlayabiliriz ya da çok ciddi bir bonservis vermemiz gerekir ...

Şunu da ekleyim şu dönemde adı çıkan sol bekler arasında (F.Luis hariç) en çok istediğim sol bek kendisidir ...
Biri gelsin artık seveceğim böyle işi transfer kovalamaktan sıkıldım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bernat bu hafta ilk 11 de basladi yani yalandir

Alaba 'nın bu yılki fazlaca sakatlıklarından dolayı onu dinlendirmek içindir diye düşünüyorum Bayern' de herhangi bir kadro planlaması içinde yer aldığını düşünmüyorum Bernat 'ın ...

Ama bizim alabileceğimizi de çok düşünmüyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt