Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çöp Sabah Gazetesi Etoyu yazmış daha 2 gün önce Musa transferi bitme aşamasında diyorlardı

Etoo yu falan geçin Gomis 32 Etoo 36 .. Şu Musayı kiralayalım işte kanatlarda rahatlıkla oynaybiliyor yaşı genç çok iyi paralara satabilirz..

Mustafa Cengiz: "Hangi banka, hangi finans kurumu bize 10 gün içinde ciddi bir destek verirse ben o kurumun adını 30 milyona yayacağım. O banka 100 milyon TL ile yapamayacağı reklamı yapmış olacak. Kim ki bize el verirse biz ona müthiş eller veririz" (SporX)

Holebas kesin gelsin alabiliyorsak 1 tanede forvet ama Eto değil tabi

6 aylık holebas sezon sonu asamoah

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Italyan kaynakların hepsi ayrılacağını yazıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etoo yu falan geçin Gomis 32 Etoo 36 .. Şu Musayı kiralayalım işte kanatlarda rahatlıkla oynaybiliyor yaşı genç çok iyi paralara satabilirz..

Ismi gecenler forvetler arasında benim de aklıma en çok yatan ve bize uyan adam A. Musa. Barca ya attıgı gol bile adamın kalitesini gösteriyor. Alınabilirse ilk tercih olmalı.

başkanın açıklamaları korkutuyor açıkçası kasa boş , acil ödemeler bekliyor

Asamoah'a sezon sonu için son bir teklif yapalım. Kabul ediyorsa etsin, ön protokol yapılsın. Etmiyorsa çektirsin gitsin. Teklifleri yükseltmek için yedekte tutuyor bizi bu şekilde.

Asamoah juvede çürür inşallah.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslanlarımız bugünkü idmanı Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirdi…

DUYPV_YWkAE39cj.jpg

DUYPWCvW4AA1QwV.jpg

DUYPWGYWkAEt4cc.jpg

DUYPWKGWsAA0C3S.jpg

Bu haftada 3 kere antrenmana çıkma olayını ilk defa duyuyorum. Eğer gerçekten doğru ise hiç gerek yok bu adama.

Her gün antrenmana çıkmayan/çıkamayan adama kaldıysak kulübe kilit vuralım daha iyi.

Amatör lig değil burası. Eto'o mevzusu burada biter benim gözümde doğruysa bu.

sent via GSC

Renktaşım ya geçen transfer sezonu yada bir öncekinde böyle bir haber okumuştum. Yüklenince sakatlık yaşıyor, hafta 3 veya 4 antrenman yapıyor bu nedenle kilolu haberi vardı hatta eto da fiziksel gücümü biliyordum diye cevap vermişti. Haberi aradım bulamadım bulursam paylaşacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt