Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah gelmeli sezon sonu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asamoah kesin romaya gider artık 4. olan da direk clye gidecek zaten

Gomis neden çıplak çıkmamış ki kasığındaki parayı gösterecekti medya!

Galatasaray'ın ilgilendiği Kwadwo Asamoah'ın Juventus'tan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. İtalyan basını, Ganalı sol kanat oyuncusunun yeni durağının Sarı Kırmızılı ekip olabileceğini yazdı. https://twitter.com/fanatikcomtr/status/956474229943185409/photo/1

Basın şuna imzayı
89ea26bb040889868586477be2c5799e.jpg

Galatasaray, sıcak para sıkıntını çözmek için locaların satılmasını istiyor. Yönetim, stad'tan loca alan ve sürelerini 2-3 yıl uzantanlara "Galatasaray Üyeliği" fırsatı sunuyor. Şu anda 70'in üzerinde boş loca var. Fıyatları ise 40 ila 100 bin dolar arasında değişiyor.

Asamoah falan istemiyorum. Soğuduk artık yeter. Ayrıca gerçekten gelmek isteyen adam instada öyle paylaşımlarda yapmaz masayada yumruğunu vurur ben Galatasaraya gidicem diye. Geçsin bu işi. Düzgün oyuncu alınsın ama bu Asamoah olmasın

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Juve defteri kapanmış gidin basın şuna imzayı
081c016062746e89bfce08d1ca3b0521.jpg

Asamoah aslinda okadar önemli ki:

-FT topcusu
-Cok iyi Sol Bek
-Orta sahada görev alabiliyor
-Kanatlarda görev alabiliyor
-yasi Uygun
-Bonservisi yok/ Simdi alirsak cok az
-Süper Lige bicilmis bir futbolcu

hicbir eksik nokta bulamiyorum

Lato denen herifin kontratı uzayacak sol bek almazsak durum bu kadar kritik yahu bitsin artık bi transfer

Nasri boştaysa derhal takıma kazandırılsın, Belhanda'ya 2-3 veren varsa yollansın yerine Nasri ile sınıf atlarız. Adam daha 30 yaşında para bile kazanabiliriz üstüne Çin'e filan gidecek süresi var daha çok önemli bir fırsat transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt