Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktasin kadro gercekten yasli,Fabri 30,Gokhan 33,Caner 29/Adriano 33,Pepe 34,Tosic 33/Vida 28,Atiba 34,Quaresma 34,Talisca ortalamayi dusuruyor 23 onunda son senesi zaten,Nispeten Tolgay 27,Babel 31,Negredo 32,Love33 bildigin veteranlara 1 kala,bir de yedekte olanlara baktim Medel 30,Oguzhan 25,Lens 30,Tolga 34,Necip 27, daha da gerek yok saymaya

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Besiktas bu sene sampiyon olamazsa, ki biz ve Basaksehir agir sacmalamazsak hayatta olamazlar, büyük cöküs yasayacak bence önümüzdeki sene.

Ben mesela gecen sene demistim bu sene düsüse gecerler diye, gectiler de kesinlikle. CL de basarili olmalari ligde daha ilk yarida zirveden kopmalarina bahane olamaz bana göre.

Bizim Tudor denen manyak olmasa hem Fener hem de bunlar ligin ilk yarisinda havlu atabilirlerdi. Gerizekali adamlara ümit verdi yeniden yarisa dahil olmalarina imkan tanidi.

Akbaba olmuyorsa Deniz Türüç'ü alıp ligden oyuncu kovalamayı bırakmalıyız.

Serdar Aziz
Ahmet Çalık
Tolga Ciğerci
Sinan Gümüş
Deniz Türüç
Yasin Öztekin
Eren Derdiyok

PTT 1. Ligde ve alt liglerde

Berke Özer-Altınordu
Zeki Çelik-İstanbulspor
Kerem Atakan Kesgin-Bucaspor

alınabilecek isimler.

[FONT=&quot]Holebas transferinde anlaşma sağlayan Galatasaray, Ahmed Musa[/FONT][FONT=&quot] görüşmelerinde sona geldi. (CNN)[/FONT]

Besiktas bu sene sampiyon olamazsa, ki biz ve Basaksehir agir sacmalamazsak hayatta olamazlar, büyük cöküs yasayacak bence önümüzdeki sene.

Ben mesela gecen sene demistim bu sene düsüse gecerler diye, gectiler de kesinlikle. CL de basarili olmalari ligde daha ilk yarida zirveden kopmalarina bahane olamaz bana göre.

Bizim Tudor denen manyak olmasa hem Fener hem de bunlar ligin ilk yarisinda havlu atabilirlerdi. Gerizekali adamlara ümit verdi yeniden yarisa dahil olmalarina imkan tanidi.

Şampiyonluk şansları düşük çünkü Başakşehir 2. yarı en az 38-39 puan toplar. 74-75 civarı bir puan almak lazım şampiyonluk için.

75 puan için de Beşiktaş 16 maçta 42 puan almak zorunda. Muazzam bir seri yapamazsa imkansıza yakın.

Voronin veya Prso geldimi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Belliki 2 adam alınacak maçtan sonra herşey netleşir c tesi akşamı hoca açıklar bence hayırlısı bakalım..

DUZqxh1X4AAUFFR

Kadere bak

GAMASPOR 'un haberlerine güvenmiyorum açıkcası

Asamoah 'ın bu saatten sonra geleceğine de güvenmiyorum herif gelecek olsa 1 yıldır gelirdi ...

Holebas+Musa h.o

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pandev geri gelsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt