Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde bu dursuna o kadar sövdük hem hocayı kovdu Terim i getirdi hemde seçime giderek intihar etti adam helal olsun.. Birde şampiyon olursak kendisine bir adet pisuvar verilip onore edilmeli..

Şampiyonluk şansları düşük çünkü Başakşehir 2. yarı en az 38-39 puan toplar. 74-75 civarı bir puan almak lazım şampiyonluk için.

75 puan için de Beşiktaş 16 maçta 42 puan almak zorunda. Muazzam bir seri yapamazsa imkansıza yakın.

valla bu adamşehir ekibi konya-fener-trabzon fikstüründen yara almaksızın çıkarsa bizim bile yakalamamız zor olur koordinatörüm

bi de şu gsbasketteki ex gsclilere pm falan atsana dönsünler yaw onur-yasin vs

2 saat kestirdim asamoahla içiyordum çok dertliydi çocuk

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 saat kestirdim asamoahla içiyordum çok dertliydi çocuk

Fazla ileriye gitmediniz umarım alkolün ve rüyanın etkisiyle. Bindirmeleriyle meşhur yani bi kaza çıkmamıştır inşallah

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Cumartesi 11 eren başlar

ahmed musa csk dedikoduları 2 haftadır var ama kesinleşen bi durum yok.acele etsinler.olmuyosa da ısacc succesi kirala.adam çok

O değilde bu dursuna o kadar sövdük hem hocayı kovdu Terim i getirdi hemde seçime giderek intihar etti adam helal olsun.. Birde şampiyon olursak kendisine bir adet pisuvar verilip onore edilmeli..

Kendisine hediye edeceğim kitap hazır şu an raflarımda duruyor

fda09ab7692ce73f5452ec4db42bad69.jpg

iPhone3GS cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mabadın'dan isim uyduranlara inanıp, sonra hayal kırıklığı yaşıyor sunuz. Duyumcuların ipi ile kuyuya inilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt