Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.712
- 591
- 1.523
Spotify duyumcu olmuş biz ölmüşüz agaaa
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SportifyTR sur Twitter : "SON DAKİKA | Stoke City, Ndiaye icin 16 M€’luk resmi teklifini Galatasaray’a iletti. Terim onay verirse bu parayla sol bek, sol acık ve forvet alınacak. (TurkFutbol)… https://t.co/TvLhu916ol"
selcuguda ilk 11e koyun.... 16 mio ya nerde iyi 3 oyuncu alacaksin
Yerine Selçuk oynayınca anlarsın acı gerçeğiYav Ndiaye gitmesin ben de karşıyım filan ama giderse şampiyonluk gider filan yine komiksiniz yav. Bu yangın taraftarla işimiz zor.
Yav Ndiaye gitmesin ben de karşıyım filan ama giderse şampiyonluk gider filan yine komiksiniz yav. Bu yangın taraftarla işimiz zor.
Renktaş ne olacak biliyormusun satılınca ?
Çöp bi solbek alınacak işte bukadar diğerleri yetişmesi denecek. Sezon bitimine kadarda nidayeden gelen paralar tarihe karışacak. Arda'da keitada brumada olduğu gibi
Selçukla mı şampiyon olmayı düşünüyorsun ?
Ndiaye gittiği an çöker ortasahamız
Beyler sitede yazan habere göre ilgilendiğimiz isim Edmilson JR editor sildi hemen sonra ama benden kaçmaz yakaladım
Kardeşim şu anki yönetimimiz Dursun Özbek değil herkes en iyisini düşünür. Ortalığı yangına vermeyin !
bu dursundan kurtulamayacağız galiba