Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar genelde net konuşmam ama bu sefer kendimi tutamadım.4 gün içerisinde transferde müspet gelişmeler olacak , bana inanın.

Spinazzola > Juventus
Asamoah > Galatasaray

Burak Elmas: Teklif geldi ama N'Diaye'yi satmak gibi bir durum yok.

Duyum:

5 güne kadar transfer harekatı bitmiş olur.

H.O.

Lato ve erene güvenerek yola çıkarsak nisan ayında yarış dışı kalırız.

Sezon ve şampiyonlar ligi çöpe gidecek gibi duruyor.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Burak Elmas: "Transfer yapacağız deyip umut vermek istemiyoruz. Mevcut kadroyu korumaktan yanayız."

1-2 ay sonra tuh keske yapsaydik demezsiniz umarim.

Nerde konuşuyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trtspor. Özetle kadroyu övdü, yedeklerimiz iyi dedi , transfer zor dedi , ndiaye satılması için de açık kapı bıraktı . Valla mali şartlar zor kabul ediyorum ama hayal kirikligina da uğradim açıkçası bunlardan . Forvet hadi neyse de 1 transfer yapmak zor olmamalıydı. Neyse 4 ay sonraki secimdeki adaylar umarım bu sefer zorunluluktan değil de çok iyi oldukları için seçilir.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trtspor. Özetle kadroyu övdü, yedeklerimiz iyi dedi , transfer zor dedi , ndiaye satılması için de açık kapı bıraktı . Valla mali şartlar zor kabul ediyorum ama hayal kirikligina da uğradim açıkçası bunlardan . Forvet hadi neyse de 1 transfer yapmak zor olmamalıydı. Neyse 4 ay sonraki secimdeki adaylar umarım bu sefer zorunluluktan değil de çok iyi oldukları için seçilir.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye için tam olarak ne dedi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sn elmas:transfer icin calisma suruyor.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu açıklamalar şifreli gibi görünse bile nerede ise net, Transfer olayı kapanmış gibi görünüyor. Sağlık olsun, umarım pişman olmayız.

Burak Elmas: Transfer için gün veya sayı verip hayalkırıklığı yaşatmayı sevmem. Transfer için çalışmalar devam ediyor. Bilgi bu.

1f4a5.png
Burak Elmas: "Taraftara bir transfer sözü vermek doğru değil. Önceliğimiz ilk olarak Galatasaray bütünlüğünü korumak. Mustafa Cengiz gece, gündüz çalışıyor. Bakalım önümüzdeki hafta ne gelişmeler olacak."

Yahu Spinozza kiralık,yazın Juveye dönüyor.Olacak birşeyi yeni haber gibi yapmanın mantığı yok.Haber geçtiyse bu dönem içindir.

1f4a5.png
Burak Elmas : "Ndiaye için teklif gelmiş. Dursun Başkan döneminde bir takım görüşmeler olmuş. Şu an satmak gibi bir durum yok. Ndiaye çok önemli bir oyuncu, hocamızla konuşacağız. Teklif her oyuncuya var. 5-6 teklif var, basına sadece Ndiaye yansıdı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt