- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.147
- 5.003
Arkadaşlar genelde net konuşmam ama bu sefer kendimi tutamadım.4 gün içerisinde transferde müspet gelişmeler olacak , bana inanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir duşa giroh rahatladım
Nerde konuşuyor bu adamBurak Elmas: Teklif geldi ama N'Diaye'yi satmak gibi bir durum yok.
Trtspor. Özetle kadroyu övdü, yedeklerimiz iyi dedi , transfer zor dedi , ndiaye satılması için de açık kapı bıraktı . Valla mali şartlar zor kabul ediyorum ama hayal kirikligina da uğradim açıkçası bunlardan . Forvet hadi neyse de 1 transfer yapmak zor olmamalıydı. Neyse 4 ay sonraki secimdeki adaylar umarım bu sefer zorunluluktan değil de çok iyi oldukları için seçilir.Nerde konuşuyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lato ve erene güvenerek yola çıkarsak nisan ayında yarış dışı kalırız.
Sezon ve şampiyonlar ligi çöpe gidecek gibi duruyor.
Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.
Ndiaye için tam olarak ne dediTrtspor. Özetle kadroyu övdü, yedeklerimiz iyi dedi , transfer zor dedi , ndiaye satılması için de açık kapı bıraktı . Valla mali şartlar zor kabul ediyorum ama hayal kirikligina da uğradim açıkçası bunlardan . Forvet hadi neyse de 1 transfer yapmak zor olmamalıydı. Neyse 4 ay sonraki secimdeki adaylar umarım bu sefer zorunluluktan değil de çok iyi oldukları için seçilir.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Satmak istemiyoruz ama şartlara göre bakacağız dediNdiaye için tam olarak ne dedi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman iyi para verilirse satılırSatmak istemiyoruz ama şartlara göre bakacağız dedi
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi