Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas: Transfer için gün veya sayı verip hayalkırıklığı yaşatmayı sevmem. Transfer için çalışmalar devam ediyor. Bilgi bu.

1f4a5.png
Burak Elmas: "Taraftara bir transfer sözü vermek doğru değil. Önceliğimiz ilk olarak Galatasaray bütünlüğünü korumak. Mustafa Cengiz gece, gündüz çalışıyor. Bakalım önümüzdeki hafta ne gelişmeler olacak."
Sergen bunları dedi ama hemen ardından ama baglaci koyup olumsuzları yazmamış hesap :)

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tuttosport Italyanin fotomaci herhalde.

Bu başkan da kolpacı çıktı.Seçimden önce dünyaca ünlü futbolcularla görüşüyoruz diye beyanat vermeyi biliyordu şimdi ne oldu?

@futbolarena

Burak Elmas: ''Transfer konusunda sayı verip hayalkırıklığı yaşatmak istemem ancak çalışmalar sürüyor.''

Burak Elmas: ''Badou Ndiaye'ye teklif var ama satılması söz konusu değil.''(Aspor)

iyki geldi burak elmas

Ne diyecekler Allah aşkına daha dün gelmişler göreve dursunun yaptığı pislikleri temizleyeme çalışıyolar takım berbat , oyuncular kötü 10 tane transfer yapacaz mı diyecekler eksikleri onlarda biliyor ama dursun maddi , manevi kulübün anasını ağlattı transfer yapacak para mı bıraktı.

Burak Elmas'ın mevcut tutumunda garipsenecek birşey yok. Yaklaşık 25 yıldır soyulmuş bir takımın yeni yöneticisi ancak bu kadar konuşabilir. Hatta daha fazla 30 üstü son kontratlı oyuncu alırsak yakında transfer de yapamayız.

Ama yaz transfer döneminde Albayrak gibi saçma sapan adamlara sahip çıkarsa o zaman çarşı karışır.

Burak Elmas: ''Fatih hoca ile transfer çalışmaları devam ediyor. En büyük transferimiz bana göre Fatih Terim'dir. Kadroda düşünülmeyen oyuncuların Kayserispor maçıda dönüşü ortada.''

Burak Elmas Aspor'da konusuyor.

Benim anladigim kadariyla transfer konusu kapatilmis.Bosuna bekliyoruz burda.

Mevcut kadronunun maaslarini odeyip mutlu etmek onceligimiz dedi.Baskana da transfer konusunda olumsuz yorum yapmis.

Solbeksiz sampiyon olabilcek miyiz gorecegiz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne diyecekler Allah aşkına daha dün gelmişler göreve dursunun yaptığı pislikleri temizleyeme çalışıyolar takım berbat , oyuncular kötü 10 tane transfer yapacaz mı diyecekler eksikleri onlarda biliyor ama dursun maddi , manevi kulübün anasını ağlattı transfer yapacak para mı bıraktı.

Enkaz edebiyatı yapmaya gelecekse gelmesin dursun la devam edilsin mayısa kadar başkanın sağda solda çıkıp çıkıp ağlamalarını dinleyemem.

atalanta da kiralık forma giyen juventuslu futbolcu spinazzola nın poposunda ki kıl dönmüş

gibi bir şey olmasın o

Asporda Gama nin haberini resmen doğruları Burak . Ben açıkça söylüyorum transfer istemiyorum ama takım huzurlu olsun istiyorum dedi. Zaten dünkü gama haberinde de aynı cümle vardı Albayrak ile birlikte bunu söylemişler Baskan'a. Tamam haklı olabilir ama 1 transfer de elzem yani. Ben bu Elmas'i pek tutmadım ya hayırlısı

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt