Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas’ın açıklamalarına bakacak olursak transfer olmayacak. Sol beksiz işimiz çok zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesela Gomis'in 1 milyon avro alicagi var, sen bu adamin maasini vermeyip gidip transfer yaparsan bu adam sana performans gosterirmi?

Burak Elmas son derece hakli, oyuncularin maasini yatiralim once.

enkaz edebiyatı falan filan geçelim arkadaslar

yeri geldi bileklikte sattık ha kaldı ki diger camiaların durumu bizden daha kötü aslında 500 bin euro için icraya verilen bir bjk var , fener keza durumu kritik

bu tür dönemlerde fazla gurur ...e vurur, adamın orada 4 ay geriden geliyoruz demesi bile taraftarı daha fazla store lara yonlendirmeye yonelik bir hamle belki. GS tabiki store satıslarıyla ucup kacmayacak maddi olarak lakin olayın manevi boyutu daha anlamlı ve güzel..

Sinerjiyi bozanlar ihraç edilsin. Bu düşünce özgürlüğü filan değil maalesef bunun adı çıkıntılık yapmak. Farklı görüneyim diyen de var huzursuzluk çıkarmak isteyen de. Şöyle bir sinerjiyi en son ne zaman yakaladık ? Hayır ne olsun istiyorsunuz yani amacınız ne ? Dursun kalsaydı ortaya bile çıkmazdınız siz rezil herifler.

Hücum oyuncusu çok acil değil, sene sonunda da alınır. Kalmış 15 maç zaten, alınacak oyuncu da zaten yedeğe alınacak. Bu sebeple sezon sonuna bırakılabilir.

İmkan varsa iyi bir sol bek, maddi durum gerçekten kötüyse 6 aylık kiralık biri alınırsa iyi olur.

Hocam gol atan oyuncumuz yok 16 hafta var daha Eren,Sinan,Yasin,Belhanda bunlara güvenirsek üzülürüz.Hiç yoksa Eto'o ya bile fitim.Bize 6-7 gol atacak bi hücumcu lazım.

Basalım sözleşmesi 6 ay sonra bitecek Asamoah'a 5M alalım rahat edecek misiniz? 2 küsür milyon'da maaş çekelim.

Medya bir isim ve hayali rakamlar atıyor önümüze çok uygunmuş gibi. Zaten bütün medya bize sallamak için sıra olmuş.

Pepe 1 , Love 2. İkisinin de önce bizimle adı çıktı hatta Persie'de o yaşa o para verilir miler neler neler. Tıpkı Eto'oya salladıkları gibi.

Eto'oyu geçen sene Beşiktaş isterken alkış tutan neredeyse herkes adı bizimle geçtiği için Eto'o ya yaşı üzerinden sallıyor şuan.

Yani şu yemleri yemeyin artık lütfen.

Fatih Terim bu kadar önemliyse mevcut kadrodaki oyuncuları değerlendireceğiz, herşeyi transferle çözmeyeceğiz, transfer yapabilirsek bakıp ona göre yapacağız diyen isimlerden biri de o.

Şuna hazır olmak lazım. Takımı yönetim modelinden, yerli hoca ve oyuncualrın çiftliği olmasına kadar birçok klasik alışkanlığından kurtaracak adamlar mali tabloda düzeltme yapamazlar. Mali tablo konusunda hassas olacaksak o zaman Albayrak, Terim vb. isimlerin mevcut kadrodaki adamları ve en baştada yerlileri pohpohlamasına katlanacağız. Burak Elmas bu konularda son sıralarda gelir aslında. Malesef acı gerçek bu.

Yav ben anlatamıyorum herhalde.Benim eleştirdiğim konu transfer yapılması değil.Yaklaşık 10 yıldır göreve gelen her başkan kendinden önceki başkanı kötüleyip enkaz edebiyatı yapıyor.Mustafa cengizinde söylemlerinden edindiğim izlenim Mayısa kadar enkaz edebiyatı yapacağı yönünde bunu eleştiriyorum.

neyse akşama yumusar ortam,ahmet sivri ve sunday alimi var.unutmayın arkadaşlar :/

Son düzenleme:
neyse akşama yumusar ortam,ahmet sivri ve sunday alimi var.unutmayın arkadaşlar :/

[TD="class: symha"][/TD]
[TD="class: symha, align: center"][/TD]
[TD="class: txt8p, align: left"][/TD]
[TD="class: zodtx declin, align: right"][/TD]

Sen de olmasan çekilmeyecek buralar yav :D Bazen diyorum kapatalım anasını satayım şu kulübü de bu memnuniyetsiz tipler rahat etsin gına geldi artık.

Hocam gol atan oyuncumuz yok 16 hafta var daha Eren,Sinan,Yasin,Belhanda bunlara güvenirsek üzülürüz.Hiç yoksa Eto'o ya bile fitim.Bize 6-7 gol atacak bi hücumcu lazım.

Bekleyelim bakalım, belki gelir son gün birileri. Yine de hücum açısından bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Kiralık bir sol bekle kalan süreyi çözeriz. O kadar dillendirildiği için iyi kötü illa bir sol bek alınır.

4 kisi blokladim bugün, kafam rahat.

Miy miy miy kafa birakmadilar insanda.

ortalık yangın yerine döndüğüne göre 2 transfer olur 5 güne.
sana zahmet şu Spanizzola olayına bir el atsana?
adam devrearası mı dönecekmiş sezon sonu mu?
okuduklarımdan bana devrearası dönecek izlenimi bıraktı.
edit: buldum sezon sonu dönecekmiş.

Son düzenleme:
Burak Elmas:"Galatasaray'da çok iyi bir teknik direktör var. Kadroda düşünülmeyen oyunculardan verim alınmaya başlandı. Taraftara transfer sözü vermek doğru değil. Öncelikli olarak Galatasaray'ın düzlüğe çıkması için ödemelerin yapılması." https://twitter.com/GalatasaraySMT/status/956850640508112896/photo/1

boş adamsin burakkk

Yahu arkadaş şu kadroda verim alınamayan oyunculardan verim alındı söylemleri tam bir palavra..
Ulan elinde verim alamadığın çok yetenekli ama sorunlu adamlar olur motive edersin falan bir şekilde katkı alırsın.Bunu anlarım.

Yahu yeter yemin ederim yeter..Ulan donku,latoyu,ahmeti 1000 defa oynat bunlardan gene bir halt olmaz.Bir oyuncu yetersizse yetersizdir.
O zaman hiç transfer yapma veya git her hangi bir takımdan transfer yap Fatih terim onlara evrim geçittirir..Bumudur yani.Bu takımın üst düzey yöneticilerinin bu yorumları yapması inanılır gibi değil.
Kardeşim sadece transfer yapmıyoruz deyin.Başka yorum yapmayın. Yok elimizdekileri geliştireceğiz yalanlarını atıp insanları salak yerine koymayın.

Mustafa Cengiz : Biz buraya futbolcu satmaya gelmedik
Hocamız ne isterse onu yapacağız
Biz buraya enkaz edebiyatı yapmaya gelmedik

Yazın bir kenara bu sözü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer nöbeti konusundaki son yorumumu yazıyorum.Burada başkanı şimdi eleştiriyoruz diye bize sallayanlar Mayısta şampiyonluk iki üç transfer yapılamamasından dolayı kaçınca yine buralarda olsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt